Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Bye bye far

sagde min dreng lige før, da far skulle hen at købe ind, mens vi blev siddende i sofaen med vores is. Jeg har intet i mod, at han tidligt lærer engelsk. Men hvor søren kom det lige fra, og skulle han ikke lige blive lidt bedre til dansk først? :) Åh, det er skønt at være mor til sådan en stor dreng! :)

25-05-2012
Lofl f
Lofl f

Det er da bare den SEJESTE knægt, du har, Lofl !! :-)

Meeeen måske han lige har lidt at lære endnu, hvad angår "rigtigt" og "forkert" vand ;-) Hehe!!
(men det var nu herligt at læse om!)

25-05-2012
Mama-K
Mama-K

Dygtigt, opfindsomt og løsningsoreinteret barn *G*

25-05-2012
Myklemyr
Myklemyr

ung19: ja, jeg lærer også lidt af Manny! :) Han blev 2 for 3 måneder siden. Indtil påsken har han kun sagt meget få forståelige ord (på dansk!), men nu rykker han bare helt vildt. Hvilket så inkluderer engelsk! Så man bliver da helt forskrækket! :)

25-05-2012
Lofl f
Lofl f

Hans far havde faktisk haft en is, men den havde Mathias snuppet. Så afskeden gik fint! Og så længe han holder sig til engelsk, så går det lige.

Du siger noget Johannesmor, han ser da indimellem Handy Manny, så det er da der, han har det fra. Det virkede bare lidt spøjst! :) Vi siger aldrig "bye"

Og det er lidt mere sødt end for to timer siden, da jeg lige havde skiftet ham. Der fik han fat i en klud og ville have, at den skulle være våd. Jeg sagde til ham, at når jeg havde været ude med posen med bleen i, kunne vi finde noget andet vand end det, som han havde vasket numsen i fra vandfadet. Så mens jeg går de 8 trin ned til affaldsskakten og tilbage igen, kunne han lige tage skamlen (et bObles-dyr) ud til vasken. Da jeg kommer ind, har han sat den foran toilettet, sidder på knæ på den og er i gang med at gøre kluden godt våd nede i toiletvandet. Hmm! Han kunne vist med det samme se på mig, at der var noget galt, så han sagde "vand dernede!". Og han havde jo ret, han havde helt selv fundet noget vand til kluden. Meeeen, det skal han ikke lige gøre igen! :D

25-05-2012
Lofl f
Lofl f

Hvor sødt, Lofl!

Har han set Handy Manny?

25-05-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...