Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Har (måske) gjort noget dumt!!??!!

I anledning af at vores datter ikke er hjemme, ville manden og jeg hygge lidt. Lidt hygge blev til meget hygge (sex), og nu sidder jeg så og tænker på, om jeg/vi overhovedet måtte have sex.. For 2½ uge siden (9/5) fik jeg, som nogen af jer måske husker, en udskrabning efter en missed abortion, og fik at vide, at vi ikke måtte have sex uden kondom de første 2 uger. Var ved lægen i mandags og fik lavet en undersøgelse, da der stadig kommer noget brunligt udflåd, lægen sagde, at alt så fint og lukket ud, men at jeg gerne snart skulle holde med at have udflåd, og hvis ikke, så skulle jeg komme igen i næste uge (skal undersøges om alt er kommet med ud)... Det er stadig ikke holdt op, og i kampens hede glemte jeg/vi alt om kondomer, kan vi risikere at der går infektion i nu?? Tænker lige, at alt så lukket og fint ud, men alligevel bliver jeg nu nervøs bagefter. Skal/kan jeg gøre noget? Bør jeg ringe til lægen i næste uge, også selvom det måske er holdt med at "flyde"? En eller anden... sig at alt er i orden, eller berolig mig.

26-05-2012
julebaby
julebaby

Ja, når I skal i gang med at lave en baby, så skal det selvfølgelig glemmes. Så må I sende datteren på miniferie igen! :)

Der sker forhåbentligt ikke noget denne gang, og du bliver snart klar til at komme i gang igen.

27-05-2012
Lofl f
Lofl f

Lofl: Jeg tror umiddelbart ikke der bliver nogen næste gang.. jo når jeg har haft min første mens, og projekt baby skal sættes i gang igen. Og det er helt i orden med mor-agtige bryn og løftede fingre, for det har jeg også givet mig selv ;-)

Alle de bekymringer jeg har fået efter en times sjov og hygge, er slet ikke det værd. Vel var det dejligt og skønt at være intim med manden, men jeg tør ikke tage chancen endnu en gang.

Vores datter er lavet på samme måde som nu, altså et glemt gummi i kampens hede, ikke alt det andet der spiller ind denne gang, så jeg ved at sandsynligheden for at vi glemmer det igen er der, og den chance/risiko vil jeg ikke tage.

26-05-2012
julebaby
julebaby

Forhåbentlig sker der ikke noget. Men risikoen er der jo, og jeg må indrømme, at jeg ikke kan sætte mig ind i, at man tør tage den chance. Underlivsbetændelse er ikke noget at spøge med. Jeg krydser fingre for, at ingen af jer får infektioner, men husk nu for søren det gummi næste gang! (jeg ser meget mor-agtig ud lige nu med rynkede bryn og løftet pegefinger!)

PS: Dejligt at I har hygget jer i dag!

26-05-2012
Lofl f
Lofl f

Det har været en hyggelig dag lykken ;-)

Og tak, lige sådan et svar jeg har brug for. Jeg må mærke efter i min krop de næste dage.

Nu slår en anden tanke mig lige... jeg kan vel egentlig blive gravid igen nu, selvom jeg ikke har haft min mens endnu. Ægløsning kommer før mens, men tvivler på, at jeg har ægløsning nu, for jeg plejer normalt tydeligt at kunne mærke det.

En graviditet nu ville ikke være optimalt, men omvendt ville det heller ikke gøre noget.

26-05-2012
julebaby
julebaby

Lyder om om I har haft en skøn dag :-). Tror ikke du skal være så bekymret, men selvfølgelig være opmærksom i de kommende dage :-)

26-05-2012
Lykken
Lykken

Betændelse / infektion ..

26-05-2012
Mama-K
Mama-K

Ja - du kan risikere infektion.

Det samme kan jeg. Jeg har dyrket sex 3 gange siden fødslen, også uden kondom alle gange. - Og jeg har altså ikke været til tjek endnu. Fødte for kun 5 uger siden.

- Men jeg har det godt og mærker INTET underligt indeni, der kunne være betændelse! :-)

26-05-2012
Mama-K
Mama-K
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...