Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

tager armene du af selene i autostolen.

jeg har malenen der bliver 2 i august. nu det er så godt vejr og hun ikke har så meget tøj på, er hun begyndt at tage armene ud af selen i autostolen, det er 5 punkt sele tror jeg der hedder den i 9-18 kg. der var ingen problemer da hun havde jakke på, den kan ikke strammes mere, så kan vi ikke lukke den. hun forstår ikke når vi siger hun skal holde armene  inde. prøvede i dag at binde en klud om selen, den fik hun ned og armene kom ud. er der nogle der har råd til hvad vi kan gøre, kan man evt få meget til at sætte på selen så hun ikke han få armene ud??

26-05-2012
trunte86
trunte86
Barn på 2 år og 3 måneder

tak for de mange gode råd, jeg her købt plastik dimsen.

jeg kan sagtens stoppe bilen når hun gør det, men vil skulle gøre det hele tiden. og skal om til hende for hun kan ikke selv få armene ind igen.

så håber den hjælper.

30-05-2012
trunte86
trunte86

Købte også en "selesamler" i ø....børn, da Line ofte snoede sig ud (også selv om hun havde jakke på, og selen var strammet det den kunne). Den var virkelig god. Kostede 57 kr..

Desværre blev den væk (ligger sikkert på en p-plads et eller andet sted) Men hun er ved at forstå at hun SKAL havde den på. Hun er 2 år og 4 mdr. Når jef opdagede at hun var snoet sig ud, standsede jeg simpelthen bilen og bad hende meget bestemt at tage den på... Og så hjælper det også at vise at jeg og hendes far jo også "sidder fast" som hun kalder det

30-05-2012
Maja78
Maja78

Har du prøvet at samle den først også stramme den til.

Det gør vi altid, og har ingen problemer med at den ikke sidder stramt nok.  :0)

27-05-2012
Pivdyr
Pivdyr

Hun er næsten 2 og burde sagtens kunne forstå at man ikke tager armene ud mens man kører. Gør hun det er det da bare at holde ind til siden og sige nu kan vi ikke køre mere, for du sidder ikke ordenligt. Og så forklar hende at det er meget farligt ikke at have sele på.

Men synes også at det lyder underligt at i ikke kan stramme den mere, så jeg ville også tjekke om den er indstillet korrekt, eller måske søge råd der hvor i købte stolen.

27-05-2012
FrkPrincess
FrkPrincess
Barn på 3 år og 3 måneder

;)

26-05-2012
trunte86
trunte86
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...