Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Håret lugter af våd hund

Det er Gustav,s hår der driller i tiden, hans hår er simpelthen begyndte at lygte af våd hund når han har været i bad, vi har brugt en shampoo til ham uden parfume og alt det der, men ny har jeg altså købt en shampoo fra natusan kids der dufter af æbler, den er blevet brugt et par gange, og nøk nu lugter hans hår dejligt... Men for pokker det er jo ikk godt med parfume til børn... Hvad ville i gøre?? Shampoo med parfume eller våd hund :)??

27-05-2012
PepsiMax
PepsiMax

Altså det skader ikke som i, at næsen falder af efter brug af parfumeshampoo. Men hver gang man udsætter sig selv eller sit barn for parfume, så øge man risikoen for en allergisk reaktion. Som du selv skriver, så er det et valg om at lugte af våd hund eller parfume, for parfumen lægger sig jo bare over den anden lugt, den fjerner den ikke.

Nu har du gjort det, så det nytter ikke noget at spekulere over om det skader ham, at du valgte sådan. Men jeg synes det er godt, at du tænker over, hvad du skal gøre i fremtiden. Det lyder da spændende med den tevask, som oscars_mor taler om! :)

Her har vi endnu ikke prøvet den våde hund-lugt, så jeg har ingen råd. Her får han ikke shampoo i håret (heller ikke uden parfume), det bliver bare skyllet. Men det kan jo godt være, at vi er nødt til at gøre lidt mere, hvis håret lugter.

27-05-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...