Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

sover ikke uden mor.

Håber der er nogen herinde der har lavet samme brøler som mig og kan komme med et godt råd til hvordan jeg får rettet op på det. Min kære datter er 8 mdr lige om lidt og hun bliver ammet. Mit problem er at hun vågner hver halve (nogen gange kun hver time) for at få bryst hver aften mellem kl 19 og til jeg går i seng med hende 22.30. Ikke for at spise men bare for at sutte i 1 min til hun sover igen. Vi har prøvet at lade hende falde i søvn i sengen selv men hun bliver så hysterisk at hun får kramper i maven.. Sutten har hun altid nægtet. Klude, mine nat bluser, bamser, uro'er virker heller ikke. Så er der nogen der har nogen gode råd til hvordan jeg så får hende til at sove uden at skulle sutte på mig hele aften? Jeg vil også have lidt fritid om aften.. :-) og min kæreste har også brug for lidt opmærksomhed..

28-05-2012
Gabrielleg
Gabrielleg
Baby på 11 måneder

Forresten er min veninde i mødregruppe helt i samme båd, og de har så valgt at lade manden tage den halve nat. Her fandt hendes pige også hurtig ud af, at når far er der, så er der heller ikke natmad. Så de er jo hurtige nok til at fange det. Tænker bare, at det tager nok længere tid, jo ældre de er. Det er jo lige pludselig gamle vaner for de små:-) Bare ikke få forhåbentninger om, at det kun tager 2 nætter.. Pyh stadig held og lykke.

04-06-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Nu er min søn MEGET madglad, og da vi først var oppe på ordentlige portioner mad, var der ikke andet end kold tyrker med hensyn til natamning... Det tog så kun 2 nætter, og så var han klar over at der ikke var natmad:-) Meeeen det var ikke sjovt. Det skal der tages tilløb til og så er der ingen vej tilbage.

Men er helt overbevist om, at de små bebser skal have mad nok inden... Så har mor og far også lidt tilløbstid. Jeg aner dog ikke mht minus brug af sut. Kan være i også skal finde en måde i trøster hende på inden...?

HELD OG LYKKE med det, det er da udmattende.

04-06-2012
bonnieogmads
bonnieogmads
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...