Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Undskyld sproget men SHIT! - blødning!!

jeg er i uge 33 og i dag da jeg ville på toilettet.. kan jeg se lyserødt blod!! hvad er nu det!!!??? :-(

28-05-2012
Pussar
Pussar

Ja jeg synes det er vel tidligt.. han må godt vente med at komme til juli ;) mangler stadig at købe det sidste :) men skal nok prøve at passe på mig selv.. det må du også! :)

28-05-2012
Pussar
Pussar

Hej JanniLP! Hvor er du sød, du spørger :) Indtil videre er der ikke sket mere.. der er kommet lidt gammelt blod som jeg formoder er fra i formiddags.. har haft plukveer men har lagt på sofaen næsten hele dagen så det er ikke blevet værre.. heldigvis.. det var nok bare et blodkar men tager den bare fuldstændig rolig.. jeg vil ikke løfte på noget som helst.. det tør jeg ikke..

28-05-2012
Pussar
Pussar

skal jeg nok.. har ondt i maven lige nu men jeg tror det er fordi jeg blev bange..

28-05-2012
Pussar
Pussar

Hej igen! Fik ringet men hun afbrød mig og spurgte om jeg kunne ringe igen da hun stod inde på en stue.. fair nok men med de hormoner jeg render rundt med, begyndte jeg at hyle da jeg havde lagt på.. orkede ikke at ringe til dem igen så min kæreste ringede og kom til at snakke med den sødeste jordemoder som så spurgte om hun måtte snakke med mig.. så måtte jeg jo lige ta' en tudekiks..:) hun sagde bare at jeg skulle ringe igen hvis jeg fik ondt, blødte mere eller at blodet blev rødt..

28-05-2012
Pussar
Pussar

Tak alle sammen!

28-05-2012
Pussar
Pussar

ville lige give fødegangen et ring om ikke andet for at du bliver beroliget : )

28-05-2012
emmamathilde
emmamathilde

Tak.. jeg skifter sådan lidt fra panik til "rolig nu".. ved ikke lige helt hvad jeg skal gøre.. har lidt ondt i maven lidt lige som om jeg har fået menstruation.. har mærket ham i dag men ikke så meget.. så kan jeg godt mærke Jeg er 1. gangs gravid, for pokker man bliver rundt på gulvet.. mest fordi jeg ikke har blødt før..

28-05-2012
Pussar
Pussar
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...