Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Babyjogger - men hvilken??

Hejsa Vi overvejer at ønske os en babyjogger. Men der er jo mange modeller. Så vi hører gerne om jeres erfaringer - gode som dårlige, så vi kan få en idé om hvad vi bør kigge efter, og hvad vi skal gå langt uden om. Den skal kunne holde til lidt af hvert, da den både vil blive brugt på stier/veje og i skoven.

28-05-2012
HrRarFar
HrRarFar

Takker for svaret.
Kommer ikke længere så ofte på libero - babyen og arbejdet tager lidt for meget tid :)
Kan godt se at det er en super lækker babyjogger, men må samtidig erkende at den nok ligger en del over det vi havde forestillet os at betale. Men dejligt at høre dine erfaringer!

01-06-2012
HrRarFar
HrRarFar

Hej

Vi har en Cougar 1 - Chariot Carriers og den er vi rigtig glade for - vi så vi både kan løbe og cykel med dem.

Vores søn er nu 1.5 år og har brugt rigtig meget.

I starten (ca. 4-5 uger) pakkede jeg ham ind godt med tøj og dynen og gik lange ture med ham (var sidste vinter hvor der var rigtig koldt), hvor han var i hængekøjen.

Har også løbet med ham, det er dog blevet mindre det sidste halve år pga han på 2 uger blev lidt sur og siden har jeg bare ikke lige fået ham med.

Sidse sommer havde vi ham i den, mens vi var på vandretur i 3 dage og i år skal den spændes bag på en af vores cykler og med på ens uges cykelferie.

Er glad for at man kan lukke ham godt inde i dårlig vejr. Desuden er den meget nem at have med inde i butikker, når man har de små hjek på - modsat kan den med det store hjul foran klare at komme udenfor alfa vej.

Samme model har iøvrig været med danskeren der løb verden rundt, så langt kommer vores næppe - men siger vel lidt om holdbarheden.

Jeg ved godt at den måske ikke er den billigst - pga vi elsker udeliv valgte vi denne og købte brugt barnevogn.

Udover prisen har jeg ikke noget dårligt at sige om den.

Ser man modellen bruggt skal man være hurtig mht at købe - var i hvert tilfælde min erfaring, da jeg ledte efter en brugt model.

De kan desværre kun købes ved ABCkids (google) og vi fandt den aldrig billigere rundt i verden - de må være gode til at fastholde deres pris.

28-05-2012
Katha
Katha
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...