Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Blevet slået

Jeg er blevet slået af min mand( hævet læbe med sår og hævet kind) det var en gang for Meget han har rusket mig før men nu min grænse nået. Jeg har søgt seperation via nettet igår, han vil ikke flytte ud, lejligheden står i hans navn, jeg er kun medejer på kontrakten. Jeg vil ikke flytte ud da vi har to børn sammen på 2,4 år og en på 11 mdr. Og det her børnene er vant til at være, han siger jeg ryger ud på røven, hvordan står jeg ? Og har været på skadestuen og få rapport ved ikk om jeg skal melde ham

28-05-2012
Minbaby2010
Minbaby2010

Du må finde nogen af flytte ud hos.

Du kan/skal ikke blive boende.

Se at komme væk.

Har selv været i et voldeligt forhold, ( dog uden børn).

Men du skal et andet sted hen og børnene må vænne sig til deres far ikke er der.

29-05-2012
Pilolsen
Pilolsen

Lige et par rettelser til de ellers gode indlæg.  Forældremyndighed og samvær er ikke automatisk nemmere og få fordi der er vold mod mor, så længe han ikke har rørt børnene.  

Og flytter du uden dine børn mister du bopælen på dem, da far bliver i deres vante omgivelser.  derudover skal du ansøge om at tage børnene med dig. Dette skal far og dig være enige om, ellers kan det skade dig på længere sigt så du mister bopælen.

Og ja jeg ved det, l*rte regler, men bedre og vide det nu end blive skadet af det senere.

Held og lykke og kom væk så snart du kan med børnene

29-05-2012
nanu
nanu

Ja men du kan ændre det, hvis du vil

28-05-2012
karin32
karin32

For søren da, hvor står du i en forfærdelig situation! Du må være så sårbar lige nu, og samtidig er du nødt til at være stærk!

Har du ikke noget familie, som du kan flytte ind hos og som kan støtte dig og hjælpe med børnene?

Du skal aldrig gå tilbage til ham igen! Han har fået rigelige chancer, og dine børn skal ikke opleve deres mor som boksebold!

28-05-2012
Lofl f
Lofl f

Arrgh det bare noget værre pis

28-05-2012
Minbaby2010
Minbaby2010

JA du vælge selv livet for dig. Men en dag vælger kommunen livet for dine børn, og så er du måske ikke længere en del af det.

Beklager de hårde ord, men børnene er for mig vigtigere, og du er den voksne i deres liv.

28-05-2012
karin32
karin32

Jeg er bare bange for jeg bakker tilbage, for børnene er umulige bare vi sover ude, det her de vant til at være, jeg er sådan en svækling hader mig selv for det, krisecentre har jegprøvet en gang før og endte med at gå tilbage til ham fordi ungerne græd og ville hjem

28-05-2012
Minbaby2010
Minbaby2010

hvis du på sigt vil stå stærkt i en sag om dine børn, skal du omgående melde ham for vold. Dine børn og dig fortjener bedre - tag på krisecenter og find en ny lejlighed. Du skal ikke blive bare pga. en strid om en lejlighed.

Tag dine børn, meld ham for vold og skab dig en ny tilværelse. Du fortjener bedre, meget bedre.

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke.

28-05-2012
karin32
karin32

Jeg mener du skal melde det. Også da du så vil stå bedre.
Vil også mene at du skal tage dine børn og komme væk så hurtigt som muligt. Desværre når du ikke står som den primære på lejligheden, har han desværre i sin gode ret til ikke at tage derfra.
Jeg føler med dig..... Der er ingen der burde blive udsat for det, du har.været ude for. Håber at alt falder på plads hurtigt.

28-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år

vil helt sikkert melde ham, også tage kontakt på et kvinde/krisehjem sammen med børnene..syntes det er Vigtigt at i kommer væk hurtigst muligt..

28-05-2012
babyhome
babyhome

Puha, ved desværre ikke meget om hvordan du står.

Men er det muligt at tage børnene med dig, enten til noget familie eller venner og være der, til du finder ud af hvordan det hele hænger sammen ? Ellers er krise/kvindehjem også en mulighed.

Jeg synes det er vigtigt at du og børnene kommer væk hurtigst muligt, hverken du eller de skal være i de omgivelser og sammen med en mand der behandler dig sådan.

Held og lykke, håber snart solen skinner på dig igen !

28-05-2012
Expa
Expa
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...