Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Barnevogn i bil

Hej piger. Om ikke så længe er det ferietid. Herhjemme har vi talt om at leje en bil, da det måske nok er smartest med en lille bebs. Mr. Mundus foreslår så at vi lejer en kæmpe bil med plads til barnevognen. En smule bagage skal vi også have med. Minimundus kan dog nok godt have noget stablet på gulvet foran sig og Maximundus vil med fordel kunne støtte sine fødder på fx et telt eller en sovepose. Med andre ord synes jeg måske en mindre bil vil kunne gøre det. Hvor lille en bil vil vi kunne gå ned i, når barnevognen er en Emmaljunga BSS? Hvad skal vi se efter? Eller skal vi bare regne med 2 uger uden vores elskede barnevogn?

30-05-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Jeg har lyttet til Jeres råd og lejet en stationcar. Det bliver en Volvo V70 (eller tilsvarende, det siger de jo altid). Jeg regner med at få plads til stel og kasse (evt. 'fladgjort'). Liften bruger Minimundus alligevel ikke mere.

2 mindre kufferter burde kunne gøre det, mht. bagagen. Man kan jo altid vaske i ferien! Og så lige teltet, soveposer, liggeunderlag og lidt kogegrej. Og et par tæpper og puder til bagsædet - tænker mest på stakkels Maximundus, der lige pludselig bliver opgraderet til officiel babysitter (nej, hun får IKKE min plads på forsædet).

Mon der er plads til det? Skal lige siges at campingudstyret ikke fylder så meget. Det er letvægts-vandrer-udstyr det hele.

Forresten: Mini er 3 mdr nu, Maxi er 12 år

30-05-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Vil bare lige sige, at man kan sætte et cykelstativ på anhængertrækket og have stellet fra barnevognen der, så fylder det da ikke i bilen ! God tur !

30-05-2012
Sif11
Sif11

Vi har en Emmaljunga Big Star Supreme, vi køre i en Nissan Primera, og barnevognen fylder bagagerummen med godt ud, så jeg ville klart vælge en Station Car, hvis det var muligt og man skal have alt muligt andet med.

Vi har lige været afsted her i pinsen, og bilen var proppet, og vi er kun to voksne og et barn, og vi skulle bare til en campingplads hvor der stod en campingvogn og ventede på os, og vi havde ikke kunnet undværre noget af det vi havde med.

Vores datter er 5 mdr, og jeg kunne ikke forestille mig 2 uger uden barnevognen.

30-05-2012
zille86
zille86

Vurdere hvor meget du vil komme til at bruge den?

kan ikke lige husk hvor gammel mini og maxi er...

men for 3 år siden var vi på ferie... i en SAAB 9000, stort bagage rum... og så lige en tag box. For vi havde ikke mindre en stor klapvogn og en Brio barnevogn med.... Men der var en lille på 2 mdr mdr og der var en på knap 3 år med og de sov begge til middag. Min lift til barnevogn kunne desværre ikke gå i klapvognen og tja... vi var ikke smarte nok til at nøjes med lift og barnevogn... og så en lille parapyl klapvogn.. Den store kunne sikkert nok godt have sovet til middag i barnevognen.

30-05-2012
Nettekob
Nettekob
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...