Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Græspollenallergi?

Hejsa. Min datter på knap 2 år fik fra den ene dag til den anden røde hævede rindende øjne og næse. Vi ventede pinsen over og gik til lægen. Lægen kiggede på min datter, kiggede på et skema og sagde, jae, det er nok græspollenallerigi. Øhh, OK. Hvad gør vi ved det?? Jae, vi kan desværre ikke gøre noget før hun fylder 6 år... WHAT??? Piller? Dråber? Priktest? Blodprøve? INTET? Jeg må indrømme at jeg ikke er helt tilfreds med svare "Det-er-nok-græspollen". Ingen råd om hvad jeg skal gøre eller ikke gøre. Jeg har læst mig til der kan være krydsallergi med nogle fødevarer, men hvordan tjekker jeg om hun krydsreagerer? Prøver alle fødevarerne og venter på der opstår evt. åndedrætsbesvær? Jeg kan da ikke bare vente de næste 4 år på svar, altimens min lille prinsesses øjne hæver, løber og klør om kap med næsen når vi er ude? Ingen i familien har nogle former for allergier og jeg ammede til hun var 14md gammel!!! ;-( Nu jeg er kommet af med al min galde fra lægebesøget - så vil jeg høre om der er andre "i samme båd"? Nogle med erfaringer? Råd? ANYTHING?

30-05-2012
Pumba66
Pumba66

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

31-05-2012
Pumba66
Pumba66

Tusind tak for Jeres svar!!! Jeg er på mit arbejde medlem af en sundhedsordning som min datter er kommet ind under, så kan det være jeg kan speede processen op m.h.t. at få hende undersøgt på et børneamb.!!!

Endnu engang tak !!

31-05-2012
Pumba66
Pumba66

Jeg håber, at Frufangenummer eller Aricana ser her, de har vist nok begge erfaring med små børn og pollenallergi. Måske de kan give nogle råd.

30-05-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...