Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Forvirret/har ikke helt forstået det endnu.

Var til NF i tirsdags alt så fint ud det var jo kun dejligt at høre. (: Har bare ikke rigtigt forstået endnu at jeg er gravid. Der er så mange der er glade. Tja hvordan skal jeg sige det jo er glad men har bare ikke forstået det endnu. tager alt som det kommer. Har været så heldig ikke ha kvalme, bare lidt tynd mave. Tror bare det rigtig går op for mig når jeg bliver lidt større. kan ikke se noget endnu og er ellers tynd og undervægtig normalt. har kun en lille delle når jeg dukker mig forover :) Har nogle problemer med min lillesøster snakker ikk rigtig med hende da hun kommer sammen med en som har stjålet fra os. Men igår skrev jeg så alligevel og fortalte hende at hun skulle være moster, men at hun ikke skulle fortælle det til gud og hver mand, da ikke alle behøver at vide det. så blev hun sur også fortød jeg godt nok at jeg havde skrevet det. men viste jo at hun så tit havde snakket om at hun så gerne ville være moster. så blev da lidt skuffet og forvirret. Nu må jeg så bare vente og se om hele byen ved det løbet af ugen eller om hun kunne holde mund. Vi mangler stadig at fortælle det til min kærestes bedstefar. Skal snart gøres da hans kæreste er ved at dø. og vi er bange for at når hun er væk at han så os bliver mere dårlig. Han er jo ikke helt ung mere. Om han kan klare tabet af hans kæreste.   Havde lige brug for at komme af med alle mine tanker, da det ikke er mange der ved at jeg er gravid. :) Mange tak 13+3

30-05-2012
putte87
putte87

Jeg forstod først at jeg var gravid da jeg skulle til at føde!! min mave blev aldrig kæmpe stor.. Bagefter kunne jeg ikke forstå at jeg var mor og havde et barn. Nu er det 8 mdr siden, og NU forstår jeg det :-D

01-06-2012
MetteLL
MetteLL

Takker for svar.

Haugaard03
Det godt at høre man ikke lige er den enste der har det sådan. Har det lidt på samme måde tror jeg. 

Tror også at det går mere op for mig når man kan se maven begynde komme frem. Har det jo som jeg altid har haft det, måske derfor man ikke rigtigt har forstået det endnu (:  

Jo min søster skrev idag, og ville mødes med mig. Og hun ville endda tag et franskbørd med til mig (da hun er i lære som bager) Så kan være hun er faldet lidt ned igen. Men spændt på at se hvordan det kommer til at gå.

31-05-2012
putte87
putte87

hej Putte87 =)

Stort tillykke med graviditeten og at alt gik som det skulle til scanningen =)

Jeg tror det er forskelligt hvordan man reagerer med graviditeten, og at det ikke er helt gået op for dig endnu, er helt forståeligt. Det lyder måske lidt underligt, men jeg glemmer det lidt af og til :/ ikke fordi at jeg ikke er overlykkelig over det, for det er jeg, men har heller ikke haft kvalme eller andre gener. Lidt svært at forklare, men sidder også med følelsen af og til at det ikke er gået helt op for mig endnu. Så du er helt sikkert ikke den eneste, og tror ikke at der er noget "unormalt" med det, eller håber det ihvert fald ikke ;o)

Håber dog at det kommer til at gå med din søster, og du finder ud af det, der er bedst for dig =) Held og lykke med det =)

13 + 6

31-05-2012
Haugaard03
Haugaard03
Barn på 3 år og 1 måneder

Stort tillykke med det :)

30-05-2012
sommerfugl27
sommerfugl27
Barn på 1 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...