Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Nogen Ældre, overvægtige og gravide??

Pyha... Fylder sgu meget i landskabet og er sat i gang med vægttab efter succesfuld rygestop........................... Nu har jeg så lige fundet ud af, at jeg er gravid......... Slankekur og graviditet er jo ikke det bedste... Jeg træner videre, men taber mig jo nok ikke i vildskab inden!! Jeg blir skrækslagen ved, at læse om alverdens komplikantioner..........   Andre overvægtige med spire i maven??

31-05-2012
Liv1
Liv1

Tak skal I have. Hvor er det da dejligt, at høre at man har nogen ligesindede ; ) Godt at vide, at man ikke behøver at få alle mulige komplikationer. Jeg fortsætter med min motion, og håber at en graviditet måske kan give mit stofskifte et skub ; )

31-05-2012
Liv1
Liv1

Jeg er ikke "ældre". men inden jeg blev gravid, var jeg overvægtig og havde en BMI på 30 .. Den første trimester ca. første 18-20 uger, døjede jeg kraftigt med kvalme og opkast hver dag og hele tiden. tabte mig 10 kg. og nu hvor der er ca. 1 måned til jeg er sat til at føde, vejer jeg kun 4 næsten 5 kg mere end den normal vægt jeg havde inden jeg blev gravid. Og vores lille ufødte vidunder har det rigtigt RIGTIGT godt, han vejer det han skal og der er intet der. :-)

Er 158cm høj, Før graviditeten vejede jeg 85, tabte 10 kg i første trimester og vejer nu næsten 90 kg. :-) og min jordmoder siger jeg ikke skal frygte hverken fødslen eller om barnet lider eller noget, for han har det jo perfekt. Så i forhold til jeg er overvægtigt, går alt som det skal og meget bedre :-D

31-05-2012
phillicia
phillicia

Nope, men har da været :)

Er der noget konkret du tænker på?

31-05-2012
karen26
karen26
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...