Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Følsomt, for mig i hvert fald... -HJÆLP til tøj!!!

Ja, nu har jeg tre gange købt noget tøj i håb om at det kunne skjule mit hængehud/flæskevom, men har byttet det igen, da det alligevel ikke skjulte maven ordentligt... Problemet er ikke kun at finde noget, der sidder godt og nogenlunde dækker.. -Jeg skal jo også kunne amme i det. Og det gør det bare 100 gange sværere. HVAD gør jeg? Ville bare ønske jeg havde én eller to anstændige toppe, jeg tør gå uden for en dør i.. !! Det eneste, der har fungeret indtil nu er en kæmpestor skjorte og det er ikke ligefrem kønt... ALLE gode råd (mærker, slagser, former, anything!) modtages med kyshånd!! (Jeg er på ingen måde en stor pige, har bare en halvflæsket og løs maveregion) Jeg er simpelthen i krise HVER gang vi skal ud af døren... :-( På forhånd tak!

01-06-2012
Mama-K
Mama-K

Tusind tak for jeres svar!!

Jeg vil helt sikkert prøve mig frem med nogle af jeres gode råd.

Desværre synes jeg at mamalicious-toppene er lidt løse på maven og de gør på ingen måde noget godt for hængeflæsket :-( ØV BØV.

Men til gengæld fandt jeg, netop i går, en skjorte, som vistnok er god nok. Jeg får jo så bare et nyt problem igen når jeg vil have bare arme når det er varmt...


mellem - normalt er jeg godt nok en del mindre end str. L, men det er da forsøget værd alligevel! Det må jo gerne være "for stort" når det skal dække en hængevom... :-)

02-06-2012
Mama-K
Mama-K
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...