Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

er bange for toilette??

vores den mindste er 2½år og vi vil gerne lære hende toilettet men hun går i panik når hun kommer op(har en trappe-sæde) vores de to store har syntes det var sjovt at gå på toilet og startede os i den alder.. hvordan takler jeg det at lære hende at der ikke sker noget? hun er klar over når hun laver noget i bleen..

01-06-2012
babyhome
babyhome

Måske nogen tolker det som om, at du presser hende, fordi du sætter hende på toilettet, når hun er bange for det? Dit startindlæg kan nemt tolkes som om, at du vil høre hvordan I kan komme videre her og nu, fordi hendes søskende var renlige omkring den alder. Og det lyder meget som pres.

Og det kan jeg godt forstå, at folk reagerer på. Men nu siger du, at du ikke presser hende, og det er jeg glad for at høre.

01-06-2012
Lofl f
Lofl f

der er så en ting som i har misforstået vil ikke presse hende, men kunne godt tænke mig at høre fra andre som måske har oplevet det samme..

01-06-2012
babyhome
babyhome

Drop potten hvis ikke det fungerer i jeres hjem. Men børn er altså forskellige! Det kan godt være at hendes søskende var klar da de var i samme alder, men det lyder ikke til at hun er klar nu. Tror ikke at I får noget som helst ud af at presse hende til at gå på toilettet. I risikerer at hun nægter at lave og ender med en grum forstoppelse.

01-06-2012
Muster
Muster

fjordsiden:) godt skrevet, kan ikke se noget problem i at starte nu vores andre 2 er starte ved den tid og har været ble og suttefri fra omkring 3år.. de har i hvertfald ikke brugt nogen af delene i børnehave..

Vi har det på samme måde som dig, hvorfor indtroduser hende i potte også videre til toilet hmm.. nytteløst i min verden. og skal stå og rengøre en potte frem for en ble er ikke det samme:)

01-06-2012
babyhome
babyhome

mama k:) nej de er ikke søde de kommetar, og det var ikke det jeg lige havde brug for..

01-06-2012
babyhome
babyhome

Puha - Sikke nogle hårde kommentarer der er kommet på din indlæg! Håber ikke, du tager dem for personligt, for så var nogle af dem da ret sårene...

Jeg vil foreslå dig, hvis hun kan finde ud af at "sige til" når hun skal tisse/have afføring at du tager hende med ud på toilettet og lader hende sidde på toilettet og lave nr. 2 med bleen på.

01-06-2012
Mama-K
Mama-K

havde ikke brug for de negative kommentar, men mere hvad jeg stiller op på sigt.

og jeg skifter hendes ble:) 

potte er bare ikke os, og sådan er det vel bare..

01-06-2012
babyhome
babyhome

tror ikke hun er højdeskræk da hun været oppe i børneforlystelser med højde på:) skal ikke have nogen potte syntes det er for klamt..

01-06-2012
babyhome
babyhome
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...