Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

at vi i dag

har underskrevet entreprisekontrakten på vores nye hus. Tegningerne får vi i næste uge, og snart skal vi til materialevalgsmøde og så skal der indhentes byggetilladelse. Hvis alt går vel tages det første spadestik omkring 1. september. Jubiii.. det bliver SÅ lækkert. 180 m2 i et plan, gråt hus med sort tag - tip-top moderne! Glæder mig virkelig, virkelig meget. Tænk at vi får vores drøm opfyldt.

01-06-2012
Bruxmor
Bruxmor

Vi bygger i Holbæk, og det er med Lind & Risør :-)

Hvor har I bygget og med hvem?

02-06-2012
Bruxmor
Bruxmor

Tak Syvsover. Jeg synes det er virkelig, virkelig svært med alle de beslutninger der skal tages. Vi har set en million huse, og vi bliver bare mere og mere forvirrede. Vi synes, at vi tænker over alle detaljer, men mon ikke der alligevel er noget man ville lave om med tiden, når man er flyttet ind og finder ud af at noget kunne have været bedre?

Og ja, det er et stort hus. Vi startede med 160 m2, men da der skulle være plads til alle vores ønsker (stort bryggers, børneværelser på 14 m2, vikutalierum, walk-in osv.) ja, så endte vi på 180 m2. Sådan kan det gå. 

Nu kan jeg simpelthen bare ikke vente med at se tegningerne og til at de tager det første spadestik. Det er imponerende så lanf tid alle forberedelserne tager.

02-06-2012
Bruxmor
Bruxmor

Skoent :O)

01-06-2012
schweizmor
schweizmor

Weeeee, så er der lissom lidt mere gang i det hele *SS*

01-06-2012
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...