Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

svigerfamilie problemer igen

Jeg står i en svær situation med svigerfamilien. Da jeg mødte min kæreste var han for nyligt blevet skilt pga hun var ham utro. Vores forhold gik stærkt og vi flyttede næsten sammen med det samme. Der er 14 års aldersforskel mellem os. Fra første dag har svigerfamilien set skævt til mig, jeg er aldrig blevet accepteret og jeg kan aldrig gøre noget godt nok. Svigerforældrene bor faktisk ved siden af x-konen og de ses meget ofte, de tager på ture og ferier sammen, noget som vi aldrig bliver inviteret med til. De har endda sagt nej til at holde jul hos os og holdte i stedet jul med x-konen. min kæreste har to børn på nu 14 og 17 og mine svigermor har til dem sagt at jeg har splittet familien ad. Til fødselsdage og lign inviterede de samtidig x-konen og da vi sagde fra over for dey, endte det efter mange diskussioner med et års pause uden kontakt. Jeg blev gravid og de sagde aldrig tillykke. Da min datter var 3 måneder så de hende for første gang. Siden har vi set hinanden på et noget overfladisk niveau of jeg føler mig på ingen måde velkommen i familien. Nu skal vi giftes til efteråret og de er inviteret med. Men da min kæreste valgte sin bror som forlover meldte de fra da svigerfar ville have haft den ære. Nu er der igen ingen kommunikation. Jeg er meget sur og ked af det og skrev på facebook at de åbenbart havde så meget imod mig at de ikke ville komme og at jeg ikke føler mig velkommen. Nu er min kærestes børn rasende på mig over den besked og vil ikke snakke med deres far. Hvad skal jeg nu gøre? Jeg synes ikke jeg har gjort noget forkert ved at skrive den besked.

01-06-2012
evabach
evabach

Jeg må også erklære mig enig her.

Jeg forstår måske godt du føler dig en smule tilsidesat, men tror ikke de ser hende som en svigerdatter, men mere som en god ven af familien, og mor til deres børnebørn. Og det må man nok ikke tage fra dem.

Når det så er sagt synes jeg måske I (eller din mand) skal forklare dine svigerforældre, at du føler som du nu gør, det er jo ikke sikkert de er klar over det! SYnes især det kan være vigtigt at påpege at du ikke havde spor med skilsmissen at gøre, men at deet rent faktisk var hende, der var skyld i den!

 

Tilslut: Den der besked på FB kan jeg se ALT muligt galt med. Mener personligt at den slags stridigheder bør holdes på privat plan, og ikek i et offentligligt forum, hvor alle kan blive blandet ind. Synes faktisk også lidt det er at stille ungerne i et dilemma...

Hvordan har du det med hans børn? Laver DU noget sammen med dem?

02-06-2012
AKBR
AKBR
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...