Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

kørt træt

ja, det er hvad jeg er. Jeg er kørt træt i hverdagen. Jeg synes ikke det går særlig godt herhjemme for tiden. Manglende overskud i hele taget. For lidt tid til børnene. Det eneste lyspunkt lige nu er at der snart er sommerferie, jeg håber virkelig jeg får ladet godt og grundig op i løbet af ferien.... *suk*

01-06-2012
snehvide
snehvide

Det er præcis sådan nogle tanker jeg har, Morheidi. Er det det hele værd? Hvilken barndom er det vi giver vores børn? På den anden side er det jo et eller andet sted en investering i vores fremtid at jeg kæmper med at få uddannelsen i hus. Foreløbig kæmper jeg videre og håber på en god og givende sommer :)

02-06-2012
snehvide
snehvide

tak, I er så søde :) ja, det er noget af en mundfuld med børn og studier, og det ved du alt om Hovslund :) Jeg vil det her, så jeg skal nok komme i mål, men det bliver jo ikke nogen dans på roser :)

01-06-2012
snehvide
snehvide

Øv for søren da. Jeg kender godt til, at man ikke føler man har set sit barn, været sig selv, gjort det der skal gøres osv. Men her er det heldigvis kun højst nogle dage af gangen, og jeg har kun ét barn. Du skal huske at passe på dig selv, så det ikke ender med, at du går ned med stress.

Er der længe til din ferie?

01-06-2012
Lofl f
Lofl f

Kram :)

Det lyder som om du er udbrændt... håber også sommerferien kan give dig/jer ny energi :)

01-06-2012
Expa
Expa
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...