Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Synes ikke det er sjovt :-(

Synes at det er en stor ond cirkel... Har gennem hele min graviditet(er) haft halsbrand dagligt. Det er så åbenbart bare "min" gene... Jeg kan ikke længere ligge ned og sove, for jeg vågner op med ekstreme smerter i bryst og hals, og hvis jeg bliver liggende kaster jeg op. Vågner også mange gange ved at jeg er "faldet" ned i sengen af mine rygstøtter og ekstra puder og er ved at blive kvalt i mit eget bræk. Det er så ubehageligt. For at holde det ud, spiser jeg syreneutraliserende. Men hvis jeg spiser flere end 2 (skal have 1 inden sengetid, og 1 midt nat) går det i maven og jeg får forstoppelse. En nat i sådan en grad, at mavekramperne tiltog i vestyrke, så jeg troede jeg skulle på fødegangen. Hvilket så medfører, at jeg må bruge microlax, hvilket medfører trælse plukveer, og i det hele taget bare udmattelse, ømhed og træthed.  Der er over 1 md til termin, og hvor langt tid jeg så skal gå over er jo ikke let at vide.... Har bare lige en af de der dage, hvor jeg kunne sætte mig til at vræle, og hvor jeg synes at graviditet er noget opreklameret parasit-lort!!!!

02-06-2012
Johannesmor
Johannesmor

Har set jeres fine svar, men har ikke kunne skrive tilbage. Libero smider mig af :-( Har lige et mindre halsbrandshelvede lige nu, så kunne jeg jo passende udnytte tiden mens jeg sidder op ;-) Var noget mindre hormonella/sortseer i går, og undgik også microlax.

Selvom jeg ikke ønsker det for nogen - overhovedet, så er det alligevel "rart" at høre, at andre også har siddet i saksen. Så tak for jeres medfølende respons!!! Det varmer.

04-06-2012
Johannesmor
Johannesmor

Tak Mykle!

Mit indlæg er i bund og grund rent ynk, fordi jeg lige nu sidder i min seng og er træt af verden... Og jeg ved også, at jeg heldigvis ikke er så modløs konstant den næste md. Det skal bare overtåes nu, og så vil jeg derfter råbe et 3-foldig huuurraaaaa, fordi jeg aldrig skal være gravid igen :-)

Jamlia: Vi har været omkring det her for et par uger siden, hvor jeg forinden havde prøvet at skifte håndkøbsmedicin ud med STOR fortrydelse. Og da jeg snakkede med hende, skulle jeg for intet i verden have andet syreneutraliserende af frygt for det så ville ende på samme måde. Men nu har jeg jo så fundet ud af, at maven heller ikke kan holde alminoxerne ud mere, så det kan sagtens være at jeg ringer hende op og beder om et nyt alternativ.

02-06-2012
Johannesmor
Johannesmor

Efter jeg skiftede alminox (de virkede ikke, uden store mængder) ud med et andet præperat fik jeg maveproblemer. Efter den tur, har jeg faktisk heller ikke kunne holde til at spise for mange (max 2 dagligt, hvilket er en dråbe i havet). Hvis jeg blæser på det, hvilket jeg nogle gange gør, fordi jeg er for træt og er forpint, så får jeg forstoppelse - og må indrømme at det bare sleeeet ikke er sjov heller. Så en gene afløser ligesom den anden.

02-06-2012
Johannesmor
Johannesmor

Arh for filan da, din stakkel :o(

Sender masser af ynk, kram og styrke til at komme igennem den sidste tid *SS*

02-06-2012
Myklemyr
Myklemyr

Jeg er på pseudo-barsel, og får hvilet ok. Jeg er stoppet med at undervise, men skriver PD-opgave lige nu, der skal afleveres om 14 dage. 

Jeg ved hvilke fødevarer der udløser halsbrand for mig - Det er nu heller ikke anderledes denne gang end de andre gange, så det kommer ikke bag på mig. Ingen fedt, ingen sukker, helst meget små mængder som juice og sodavand. Alligevel så havde jeg måske naivt og lykkeligt fortrængt hvor modbydeligt 3. trimester er...

02-06-2012
Johannesmor
Johannesmor

Øv hvor lyder det rigtig hårdt :(

Der er sq nok heller ikke mange som ville synes at det er sjovt at vågne og være ved at blive kvalt i sit eget bræk, men det er jo ikke lige det man hører mest om... når man hører de lyserøde historier om hvordan det er at være gravid.

Ja, der er over 1 måned til termin, og jeg kan godt følge dig i at det er lang tid, men prøv at vende det om og tænk på at det er godt der ikke er 2 måneder tilbage :)

Er du gået fra på barsel så du kan hvile lidt i løbet af dagen ?

Håber du snart slipper for halsbranden og kan nyde resten af din graviditet :)

02-06-2012
Expa
Expa

Tak *S* Det bliver en dreng... 

Ved også godt, at jeg nok har nyt mod i morgen, men lige nu har jeg bare fået nok.... Er bare for træt, træt, træt...

02-06-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...