Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

hvor jeg dog elsker

Mine svigerforældre. Skrev sammen med svigermor i går på fb om hun ikke kunne høre svigerfar om han ikke havde lyst til at komme og sætte et par lamper op for mig..... Og jo selvfølgelig, om jeg var hjemme idag. Ja det var jeg da. Manden skulle på arbejde. De kom begge to, og inden de kørte igen..... Ja så ud over lamperne var sat op, så var et kæmpe billede, et kradsebræt der skulle om et hjørne og vores bryllupsklokkesteg sat op,samt at svigerfar kommer en af dagene og hjælper manden med en utæt vandhane. Så var glæd for at jeg lige havde lavet en omgang pandekager inden de kom. Samtidig spørger svigermor om jeg har de små synger. Og nej det har jeg ikke. For ville ønske mig den.... Nej det skulle jeg ikke. For den køber hun til os. Kan slet ikke fatte alt det de gør for os.

03-06-2012
forte
forte
Barn på 3 år

Min svigermor og jeg har da haft vores ture. Men vi er virkelig kommet tæt på hinanden de sidste 3 år. Og jeg nyder det virkelig. Det er mine svigerforældres første barnebarn jeg bærer rundt på. De er begge så stolte og de glæder sig..... De kan næsten heller ikke vente på at han viser sig. Selv om svigermor siger at hvis jeg "vælger" at føde før tid. Skal jeg lige vente på at vores nye hoveddør er kommet og sat i..... Griner... Det vælger jeg jo ikke selv....
På min side glæder de sig også.... Men de har prøvet det med børnebørn før.... Så de ved lidt om hvad det indebærer.

03-06-2012
forte
forte
Barn på 3 år

ihh hvor lyder det super dejligt med nogle bedsteforædre der vil noget :-)

03-06-2012
Ebis
Ebis

Det er så fedt med bedsteforældre,der viser interesse og deltager aktivt uden at overskride forældrenes grænser! Vær du bare glad for det! Jeg har også jordens dejligste svigermor synes jeg selv! Og min mor er altid parat til at være barnepige hvis vi har brug for det. Bedsteforældrene er så gode til st respektere vores måde at gøre tingene og de er også altid klar til at hjælpe..Det er så dejligt,at man bare ka nyde hinanden og livet uden at skulle bekymre sig familie relationer usagte forventninger.. :)

03-06-2012
MissRock
MissRock
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...