Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Nogen som går og tænker på barn nr. 2

Hvis ja såå kunne det være hyggeligt at hører, hvad jeres tanker er om det.

03-06-2012
heidimuz
heidimuz

Men vil da forresten lige tilføje, at det absolut ikke er noget, der er under planlægning - så vidt vides sidder spiralen fint og passer sit arbejde, og der bliver den *S*

Lige nu og her skal vi IKKE have flere børn, dels plads, dels økonomi og jeg starter nyt job 1/7. Desuden skal jeg nok lige over alt mit depressions-crap og medicin inden vi tager en endelig beslutning.

Er der mange penge på de lottpkuponer, vi ikke har fået tjekket, så skide være med det, SÅ tager vi en mere *GG*

03-06-2012
Myklemyr
Myklemyr

Spændende om der kommer en og overgå dig;)

03-06-2012
mianne09
mianne09

*Fniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis*

 

 

 

 

Åh jeg drømmer om nr. 4!! Vores unger er 4, næsten 6 og lige fyldt 8 år + et plejebarn på 2 og en bonussøn på 16½ år *GG* Har meget svært ved at forene mig med tanken om ALDRIG at skulle være gravid og føde igen..................................Manden mener jeg er kronisk skruk *LOL*

03-06-2012
Myklemyr
Myklemyr

vi planlægger barn nr. 3 har to drenge på 5 år og 2½ år. så der vil også blive gange i den nå der kommer en til, men de vil få meget stor glæde af hinanden senere i livet.

Vi har begge to gerne ville have tre børn.

03-06-2012
mianne09
mianne09

Her har vi også gang i projekt nr. 2 på 5. måneden. Havde bestemt os for at give de 3 måneder pga det ville passe at jeg var færdig uddannet. Men ja vi har fortsat og prøver aå at sige, at vi må tage det som det kommer - trøster mig selv lidt med at jeg sikkert kan blive projekt ansat og en kommende virksomhed alligevel måtte forvente at jeg ville blive gravid før eller siden. Men ja vi har valgt at tage det som det kommer selvom det er upraktisk og fare for lang arbejdsløshed, men ja ....hvis jeg vidste at der var arbejde fra dag 1, så havde det nok været nemmere at sige stop.

Er der ikke noget med at en graviditet sjælden kommer når man lige forventer det?

03-06-2012
Katha
Katha

Min historie; Min dreng er lige fyldt 2 år og min kæreste er parat til barn nr. 2. Men jeg er lige starte som elev på et kontor og min første fødsel/gravilitet var bestemt ikke sjovt - jeg har stadig gener efter det og frygter hvad der vil ske hvis jeg nu blev gravid. (om jeg skal have kejsersnit - og går det så os galt) Der er bare så meget der taler for at et enebarn men samtidigt synes jeg da os at min dreng ikke skal være et enebarn.....øv jeg synes den er svær.... af og til bliver jeg skruk men når så min dreng vågner om natten er det skrukhed hurtigt væk igen......

03-06-2012
heidimuz
heidimuz

Her er projekt barn nr 2 også i gang.

Jeg har lige været gravid, men havde desværre en missed abortion, så fik dagen efter NF-scanning en kir. abort. Vi er helt enige om, at projektet fortsætter selvom det har været en hård omgang at komme igennem.

Vores datter er så stor, at vi lader hende hjælpe med det hun vil/har lyst til og håber, at det kan minimere den jalousi der måske kommer.

03-06-2012
julebaby
julebaby

Vi er endelig blevet enige om,at barn nummer to er velkomment,så præventionen er lagt på hylden og så tager vi det stille og roligt og ser hvad der sker.. Jeg har altid vidst,at jeg gerne ville ha 2børn og helst rimelig tæt på hinanden.. Nu er vores datter 2,så må vi se hvor gammel hun når at blive inden hun blir store søster.. :-)

03-06-2012
MissRock
MissRock

Jeg tænker meget på barn nr 2, men er begyndt at slå lidt koldt vand i blodet nu, efter det er mislykkes 2 gange...
Jeg fandt ud af at jeg ventede nr 2 i starten af november 2011 og med termin d 11/7-12. I oktober blev vores datter 2 og vi havde snakket lidt om at begynde derefter, men alligevel kom det bag på os og det krævede noget tilvænning.. Jeg havde dog hele tiden en mærkelig fornemmelse - var bange for der var 2 og der ville gå for meget tid fra Carla(vores datter). Ved NF mellem jul og nytår viste det sig at vi ventede et svært tilfælde af Acardiac twins og i starten af januar(13uger henne) fik jeg en kir. abort.

Efter aborten følte jeg ikke rigtig jeg ku komme ordenligt videre før jeg blev gravid igen. Jeg tog så en positiv test i starten af maj men aborterede allerede efter en uge:(
Vi vil stadig rigtig gerne ha nr 2, men jeg synes også det er rigtig hårdt at "blive ved" med at miste, så vi tager det som det kommer nu..

Jeg synes det er svært at forstille sig at have/få nr 2, så det skræmmer mig egentlig ret meget, men jeg er sikker på vi nok skal klare det, når det en dag bliver vores tur.

03-06-2012
LouiseP1
LouiseP1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...