Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Åååååh har så dårlig samvittighed. Han har så mange smerter.

Min mand har så mange smerter og især nakken og nu hånden gør meget ondt. Nakkens problemer giver susen i hovedet og han bliver mega træt og selvfølgelig blivet hans humør dårligt. Det forstår jeg jo godt men jeg holder heller ikke til det og har mine egen problemer at slås med også. Kan man ikke få hjælp nogen steder? Han bliver jo aldrig i fin form igen og smerterne og susen må han leve med. Hvad stillet vi op? Skilsmisse er oplagt, men forfanden, han kan jo heller ikke selv gøre for at han har ondt. Nu har han gået hjemme i 2 måneder og det har ikke gjort en forskel på nakke, hånd, humør og trætheden. Hjælp og gode råd søges. Hvad enten vi bliver sammen eller ej, så har vi behov for hjælp udefra. Vores læge er ingen hjælp og vi skal skifte.

03-06-2012
Lykken
Lykken

undskyld, men det her begynder altså at lyde som en dårlig roman. Altså, hvis I havde en aftale om skilsmisse efter konfirmationen, så har I jo allerede talt om det, eller hvad? Synes bare at hvis du beslutter dig for at blive sammen med manden, så bliver du nødt til at komme ud af offer rollen. Du må se i øjnene hvad det er for en mand du har, og at han sikkkert ikke kommer til ændre sig til det bedre... Pøj pøj med det hele, uanset hvad du vælger :)

04-06-2012
snehvide
snehvide

Det er da synd for din mand at han skal doeje med smerter paa den maade, men han er en voksen mand, hvis han vil have hjaelp maa han soege den ellers faar han ingen.

Jeg synes det er endnu mere synd for dig, vi har efterhaanden hoert mange historier og fortvivelser fra din side af om ham sofadyret og aerligt fra mit hjerte (og det er godt ment), saa synes jeg du maa tage den samtale om skilmisse med ham, smerter for ham eller ej og din daarlige samvittighed. Du skylder dig selv det !! Du er ikke fortjent med det liv du gennem tiden har beskrevet for os, du skal have noget meget bedre og jeg tror aerlig talt ikke du finder det sammen med ham :/

Du skal passe paa dig selv og taenke paa din fremtid. Du maa ikke ende ud i at sidde om 20 aar, boernene er flyttet hjemmefra og du taenker, hvad har jeg dog brugt min tid paa...

 

04-06-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg har fulgt dine skriv igennem længere tid nu, men vist aldrig svaret.  Jeg har ondt af både dig, børnene og på en eller anden måde også sofadyret.  Ingen af jer trives som det er nu og måske giver du både dig selv, børnene og manden et tiltrængt spark ved og blive skilt, måske er det lige det der skal til, for at I får et godt liv, som fælles forældre, men hver for sig.

Jeg vil hverken sparke til dig eller moralisere, for det kan du ikke bruge til spor ligenu. Jeg vil blot sige følg dit hjerte og gør det nødvendige. Det er hårdt, det gør ondt og du har al ret til og læsse af alt hvad du har brug for uanset, hvilken løsning du vælger.  

Knus, fra en der heller ikke altid syntes det er nemt og være den der går

04-06-2012
nanu
nanu

Kan godt forstå det er svært om ikke andet har i skabt et liv og fem børn sammen. Men hvis du ønsker en skilsmisse så er der ikke andet for end at du må hoppe ud en den svære samtale! Pøj pøj

04-06-2012
emmamathilde
emmamathilde

Læser alle jeres svar. Men det er bare mega svært.
Jeg troede også vi havde aftalt at skulle skilles efter konfirmationen, men manden virker til at have glemt det.
Vi kommunikere jo ikke, så det er skide svært at bringe det på banen.
Har bare mest lyst til at grave mig langt ned.

04-06-2012
Lykken
Lykken

Jeg tænker lidt om du føler folk vil se ned på dig, fordi du "forlader en syg mand" er det sådan du tænker?

Herinde har vi jo længe fulgt din kamp med/mod sofadyret og vi vil nok allesammen klappe den dag du sparker ham ud, fordi jeg (vi) synes du har fortjent bedre.

Hans sygdom bliver nok ikke bedre skriver du selv, altså bliver det på ingen måde lettere for dig, og du vil sikker kun blive mere irriteret.

Du vil helst skilles; så tror jeg bare det er det du skal gøre...

De ALLER bedste tanker herfra.... og et stort kram

04-06-2012
AKBR
AKBR

Men Lykken...........Hans smerter har jo for så vidt INTET at gøre med,  at jeres ægteskab bare ikke fungerer og ikke har gjort det meget længe!! Hans smerter forværre helt sikkert den anspændte stemning, du bliver i 'dårligere' humør og i sidste ende er det ungerne, det går ud over.

Hans sygdom og problemer kan du IKKE løse, han er voksen og må altså til at lære at tage vare på sig selv!! DU skal koncentrere dig og DIG og ungerne, de er tvunget til at være der, hvor forældrene bestemmer de skal være. Hvis DU beslutter, at de ikke skal være en del af det liv, I lever nu, så flytter I/han. Beslutter DU, at det er ok, at både du og ungerne ikke har det super godt, så bliver I.....

Undskylder på forhånd, hvis det lyder hårdt - jeg er blot bekymret for dig, for meget, meget lang tid, har det været tydeligt, at tingene ikke fungerer hos jer :o(

Ønsker dig ALT det bedste!!

 

Kram

03-06-2012
Myklemyr
Myklemyr

Det er jo netop ikke operationen der er tale om her.
Og jeg kan godt se det rigtige i det du skriver.
18 år har vi været sammen.
Hvor ville jeg bare ønske det var lettere.

03-06-2012
Lykken
Lykken

Og vi har mange andre problemer som intet har med smerterne at gøre.
Aaaargh hader bare det her.

03-06-2012
Lykken
Lykken

Hans smerter er kroniske og han har haft det sådan i flere år.

Der skal stå helst skilles og ikke helt skilles i indlægget herunder.

03-06-2012
Lykken
Lykken

Jeg vil også helt skilles, men føler mig også virkelig led, fordi jeg føler jeg svigter og giver op over for sygdom, som han jo ikke kan gøre for :-(
Det er svært at forklare.

03-06-2012
Lykken
Lykken

Han blev opereret for en skulderskade, og den er fin. De andre problemer bliver der jo ikke gjort noget ved. :-(
Jeg går bare og bliver en skide sur mokke, når han sover eller ikke laver en skid. Han kom fx. Hjem i dag kl. 15 og er faldet i søvn 3 gange.
Men hvis jeg tænker mig om, så ville jeg jo nok lave endnu mindre end ham, hvis jeg havde de samme problemer og smerter.

03-06-2012
Lykken
Lykken
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...