Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Højeste dagpenge vs sygedagpenge

Er der nogen af jer der ved om sygedagpenge er samme beløb som højeste dagpenge ? Grunden til at jeg spørger er at jeg pt er på højeste dagpenge men jeg har store problemer med min ryg. Fysioterapeuten har derfor anbefalet at jeg kommer på sygedagpenge i stedet. Jeg ved bare ikke om satsen er den samme eller lavere.

13-06-2012
h76
h76

Kære Therezatez. Vil blot gøre dig opmærksom på at den tråd du lige har skrevet til er fra 2012. Vh

06-12-2016
OsTo8915
OsTo8915

Hey anviva..
Fra Google fandt jeg en tråd hvor du havde skrevet du arbejde med udbetaling af dagpengesatser.. jeg har et spørgsmål, og det selvfølgelig helt i orden hvis du ikke vil svare mig på det eller ikke kan eller må. Jeg er i lønnet praktik og er gravid.. jeg er bange for blive sygemeldt før termin efter som jeg i min sidste graviditet blev sygemeldt 4 mdr før termin med bækkenløsning..ved du hvad min sats vil være af barselsdagpenge ( Har 32,5 timer om ugen) har ikke været syg endnu og har opfyldt de krav med være der længe nok til at få barselsdagpenge.. ? Og vil der være forskel på satsen hvis jeg klarer hele graviditeten uden at blive syg 😊 hvis det ikke er i orden jeg spørger så undskylder jeg på forhånd.

06-12-2016
Therezatez
Therezatez
Baby på 10 måneder

Super...tak for jeres svar. Jeg skal til læge med min søn i morgen og så vil jeg prøve at høre hvad lægen synes jeg skal gøre. Jeg kan nemlig heller ikke blive ved med at finde penge til fysioterapeuten. Det koster mig næsten 1000 kr om måneden.

13-06-2012
h76
h76

Korrekt :)
Hilsen kit i a-kassen ;)

13-06-2012
kitped
kitped

Hvis du er berrettiget til dagpenge får du det samme beløb som hvis du gik ledig, når du bliver sygemeldt.

Min kæreste havde gået ledig i et stykke tid før han blev sygemeldt. Dagpengene var blev sat ned til den lave sats, så da han blev sygemeldt blev de fastlåst der. Han gik derfor sygemeldt et år på halv sats...

Håber du kan få styr på ryggen, så du kan overskue at starte på studiet.

13-06-2012
frlykke
frlykke

Super...og tak for de søde or Anviva. Jeg er SÅ dårlig til at tage i mod noget fra det offentlige. Jeg har haft problemer med min ryg i 1,5 år og har først været hos fysioterapeut. Så blev jeg henvist til noget der hedder rygteam og de sendte mig til kiropraktor. Efter utallige gange hos ham blev jeg sendt tilbage til rygteam som nu mente at jeg skulle til fysioterapeut igen. Så det går jeg til nu og han mener at jeg skal sygemeldes for at få lidt ro på det hele. Planen var at jeg skulle være fuldtidsstuderende her fra d. 1. august men jeg er meget nervøs for om jeg kan klare det. Jeg har det ikke ret godt med at sidde og stå for længe af gangen. Jeg har det bedst når jeg går og nusser lidt rundt. Jeg er bare SÅ ulykkelig over det...jeg havde glædet mig helt enormt til at komme i gang med en HF (jeg har dog taget matematik og er halvvejs gennem dansk som 1-årigt forløb). Tanken om at skulle sidde mange timer om ugen gør mig nervøs. Jeg vil bare SÅ gerne have min drømmeuddannelse...men ryggen spærrer ben for mig lige nu. Det startede med et hold i ryggen for halvandet år siden...og så har jeg ellers haft ondt lige siden.

13-06-2012
h76
h76

Den sats man er berettiget til i sin a-kasse, er også den sats man får udbetalt hvis man kommer på sygedagpenge. Så tag du blot imod en sygemelding så du kan få ro til at få styr på din ryg!

13-06-2012
Anviva
Anviva
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...