Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hundefoder

Jer med hund.. hvilken foder spiser jeres hund? Da vi i sin tid købte vores Hugo (fransk bulldog) hos hundemor, anbefalede hun Royal Canins specialfoder til franske bull'ere. Den har vi brugt lige siden. Vi synes dog dels, at det er lidt pebret, men har også lagt mærke til at han ind imellem virker uinteresseret i hans foder. Han får ikke andet i det daglige, men har stiftet bekendtskab med leverpostej i særlige situationer ;-) Vi kom sådan til at snakke om, om vi skulle prøve noget andet. Men, ligesom med spædbørn, så vil man jo bare gerne give dem det, der er godt, sundt og allermest nærende for dem.. og så er mit/vores spørgsmål om det er spild af penge at blive ved med at købe RC og/eller om vi skal prøve noget andet - i så fald hvad kan anbefales? Heidi

18-06-2012
Morheidi
Morheidi

Jeg ved godt, at dette er en meeeeget gammel tråd, men jeg vil alligevel tillade mig at svare.

Vi har haft mange hunde de sidste 22 år, og vores erfaring siger os, at ikke to hunde er ens. Nogle af vores hunde har været vældige glade for Royal Canin, mens andre ikke har kunnet lide det, og hvor deres pels blev usund og fedtet.

Når det gælder hundefoder, bliver man nødt til at prøve sig frem. Nogle gange er det dyre hundefoder det bedste til én hund, mens det billige hundefoder kan være det bedste til en anden hund.

Man kan læse meget mere om hundefoder her: https://dyr.dk/hundefoder

16-08-2017
Doddel
Doddel

Vores får Bellfor. Dog får Weber pt Mobility pga hun er halt.

Vi har fodret med RC og det er ikke bedre end det vi fodrer med nu. Dog kunne jeg ALDRIG købe hundefoder i et supermarked.

20-06-2012
Aprilsmor
Aprilsmor

Da vi havde vores hund fik han det hundefoder der kan købes i Lidl, og det var han vældig tilfreds med, han gad faktisk ikk at have andet hundefoder end det.

20-06-2012
LotteSørensen
LotteSørensen

Tak for alle jeres gode svar. Fedt med så mange gode råd, anbefalinger og advarsler *s*

Vi valgte at fortsætte - for nu - med Royal Canin. Hugo skal skam ikke mangle noget og manden blev meget demotiveret for at skifte foder, da jeg fortalte ham om muligheden for stor-skideri.. det er ham, der klarer græsplænen *ss*

20-06-2012
Morheidi
Morheidi

Vil sige det kommer meget an på hvilken hund du har. Vi er endt med Olivers og "savsmuld". Vi er i den situation at vi har en retriever blanding (10 år) som har problemer med vægten - han har meget svært ved at tage på, da han er utroligt aktiv.

Vi har gennem årene prøvet meget forskelligt billigt/dyrt, olie over maden, o.s.v, men det var først da vi fik ham i en hundepension hvor de brugte Olivers at han virkelig tog på, og siden vi gik over til det har han fået flottere pels og han holder vægten oppe. Han får lidt mere end anbefalet i forhold til hans vægt/alder af Olivers, og samme mængde af en billig variant.

19-06-2012
Hafferlaf
Hafferlaf

vores får Nutra Nuggets, det fik vi anbefalet af vores dyrelæge.. Paolo spiser det med velbehag og vi har endnu haft maveproblemer mm. til gode.

Nutra nuggets er billigere end RC, mener vi giver omkring 300kr for 10 kg

19-06-2012
schack
schack

dengang jeg havde hund fik den paw knas og det elsker den og den trives rigtig godt på det, kende også andre som giver deres hund det

19-06-2012
gotulle
gotulle

Royal canin til boxere.

Vi har prøvet noget der var lidt billigere, sådan en mellemklassepris, men han sked så meget og hans afførring lignede bare savsmuld, så vi er gået tilbage

18-06-2012
Anjabech1105
Anjabech1105

Vi skifter mellem Olivers, science, eukanuba og Royal canins. Vores hanhund æder alt, men den lille hundepige bliver lynhurtigt træt af det, så vi er nødt til at skifte, når de har spist to sække af en slags... Vi har også prøvet billigere foder, men det resulterer bare i, at de skider 6 gange i døgnet. Hver!! Hvis vi ind imellem har været presset økonomisk, så grabset lige kunne gå an med en pose pedigree. Det gider de godt, og der skides knap så meget som efter det helt billige;-). Men tror nu ikke, det kan betale sig i længden, da de bare skal have en større mængde af det billige...

18-06-2012
oscars_mor
oscars_mor

Vi har prøvet meget forskelligt, men det han helst vil have, og som vi kan se han trives bedst på er RC. Det er dyrt, ja, men hvis du regner prisen pr. Måltid ud syntes jeg faktisk ikke det er galt, de skal jo ikke have samme mængde som nogle af de "billige" mærker, hvor prisen pr. Måltid faktisk nogen gange er højere når man først begynder at regne på det.


18-06-2012
LouiseA86
LouiseA86
Barn på 3 år og 8 måneder

Vi har brugt science plan i 7 år nu, både til hund og kat.... Og har altid været fuldt ud tilfreds

18-06-2012
Tinylover
Tinylover

Nu har jeg ikke selv hund men kender en der er hundetræner og hun ved sindsygt meget om hunde.. hun sagde til mig at man sådan skal passe på med rigtig meget foder.. Der er tit mange kornprodukter i som faktisk slet ikke er godt for hunden.. jeg ville ikke gå på kompromis med prisen hvis jeg var dig! :)

18-06-2012
Pussar
Pussar
Barn på 3 år og 3 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...