17 år snart 18 år, mor til dreng på 3 måneder.

hej med jer. jeg går inde på mødrehjælpen inde i århus, det har virkelig hjulpet mig igennem en masse svære ting at blive mor som 17 årige. det har været en hård kamp med kommunen, havde ingen steder at bo før 14 dage før min fødsel. (var ikke blevet smidt ud hjemme fra)  jeg har fået to rigtig gode veninder igennem den mødre gruppe, de har på mødre hjælpen.  men jeg savner at snakke med nogen på min alder, altså nogen som er de der 17 - 18 år. mangler at høre andre fortælle om hvad de er gået igennem med kommunen og hvad de kæmper med nu. feks kommune folk der kommer uden grund og mange folks fordomme om at det er så hårdt fordi at man er ung mor. knus her fra

06-07-2012
stine tulstrup
stine tulstrup
Baby på 10 måneder

hej FrkPrincess.

mange tak for din kommentar, det er jeg glad for at høre :)
mvh stine

12-10-2012
stine tulstrup
stine tulstrup
Baby på 10 måneder

Hej Stine

Er ikke så "ung" som dig, men vil egenlig bare sige at du da lyder som en super sej pige. Jeg er stor modstander af den der: "Uhhhuhuhu det er så HÅRDT at være ung mor". Selvfølgelig kan man have en hel masse i ens liv og hverdag, som gør livet sværer, men det behøver ikke være ens alder, som bestemmer om man er en god mor.
På dit profilbillede herinde kan man jo se kærligheden til din dreng strømme ud af dig, man kan virkelig se hvor stolt du er.

Kæmpe held og lykke med alt fremover :)

31-07-2012
FrkPrincess
FrkPrincess

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

22-07-2012
Juliekp
Juliekp
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...