Er det hendes mens der er kommet..

Min datter på 7 har her til aften været på wc og da hun forlader det er der blod på brættet.. Hun havde lidt blod i trusserne så nu er hun puttet med rene trusser og trusseindlæg for at se om der kommer mere.. Kan det være hendes mens der allerede er kommet.. Hendes søster på 8½ viser ingen tegn på noget.. Hun havde klager over ondt i maven nogle dage i streg for et par uger siden, men det har vel intet med det at gøre.. Jer med teenager piger hvordan startede det hos jer.. En meget fortvivlet mor.

13-07-2012
Mor1985
Mor1985

hvordan går det med tøsen? har selv en tøs i samme alder så er meget rart at vide hvad det kan være/skyldes..

01-08-2012
babyhome
babyhome

Hej.. Undskyld i ikke har hørt fra mig..

Vi fik en tid ved lægen igår allerede så det var jo rart.. Han mærkede hende ude på maven og spurgte om der var sket noget og om hun var begyndt at vise tegn på at blive "voksen".. Jeg måtte jo sige nej, men at hun var blevet ret pre-teenager, men det jo ikke var oversagen.. Grinte han lidt af..

Han fandt umidelbart intet usædvanligt, men jeg skal ringe igen torsdag med en status på hvordan det står til også tager han den derfra. Kommer der mere bliver hun sendt vidre i systemet..

Indtil vidre er der kun kommet "rester" igår aftes, men idag har jeg intet set. Dog er hun over hos en veninde og sove til imorgen så kan af gode grunde ikke tjekke op på hende idag..

17-07-2012
Mor1985
Mor1985

Må indrømme at jeg lever i lykkelig uvidenhed (heldigvis!), jeg tænkte slet ikke i retning af Oscars mor og Smukkebørn.

Jeg kom til at tænke på en dreng jeg kender, som for nylig havde problemer med at lave stort, mener også det gav blod, han havde halsbetændelse i måsen!! (samme bakterie, som halsbetændelse, det havde bare sat sig i måsen på knægten)

Men jeg vil også gerne se en opdatering fra Mor1985.

17-07-2012
Randi2010
Randi2010

Mit indlæg var måske over grænsen, men ved desværre også, at forældre uden den slags i livets bagage, ikke tænker på den mulighed, når de står i det, på samme hvis som de der har.

Min veninde var det igennem i en længere periode med hendes datter, og der var masser af tegn, men hun så det altså ikke... Ikke før barnets læge, sagde det var en mulighed.... Det var det sidste min veninde havde tænkt, og det er altså bare helt naturligt.

15-07-2012
SmukkeBørn
SmukkeBørn

Jeg er ikke typen der går rundt om den varme grød, og da jeg selv har nogle ting med i bagagen, er jeg bare NØD til at spørge, om du har tænkt tanken, overgreb?

Jeg håber da inderligt at det ikke er en mulighed, men det var det første der stod tydeligt i mine tanker da jeg læste dit indlæg :-(

Undskylder på forhånd, for de ubehageligheder du som forældre må føle ved at læse mit indlæg, men er bare nød til det...

15-07-2012
SmukkeBørn
SmukkeBørn

oscarsmor det kan du tro..

15-07-2012
Mor1985
Mor1985

En lille update.. Min datter har hele weekenden haft trusseindlæg på og har noget brunt ligende udflåd.. Det er der stadig så må hellere få en snak med lægen imorgen.. Hun har haft lidt ondt i maven, men ikke noget der har bekymret mig..

15-07-2012
Mor1985
Mor1985

min tanke er blærebetændelse,jeg syntes at have hørt at der godt kan komme lidt blod,men nu ved jeg jo ikke hvor meget elle hvor lidt der er at tale om.

Jeg vil kontakte lægen for at finde svar.

Kram Jannie

15-07-2012
janniesevik
janniesevik

Jeg gik i folkeskole med en, som fik det som 9årig.. Hun var også rigtig tidlig til at udvikle bryster osv...
Men jeg huske, som nogle af de andre, at mit startede med brunt udflåd i noget tid inden... Og jeg ville nok som de andre, lige få det tjekket!

14-07-2012
LouiseP1
LouiseP1

op

13-07-2012
Mor1985
Mor1985
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...