Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vask af bæreplade til Voksi-posen - hvad skete der lige??

Jeg har i dag gjort en god handel. Manglede en bæreplade til Voksi-posen og fandt én fin en på nettet, som var ubrugt. Ovenikøbet ville sælger bytte med en strikbluse, så det var jo super. Jeg har dog vasket betrækket til bærepladen, da jeg har det bedst med det.. Nu er den bare blevet mega-lille!!! Har fulgt vaskeinstrukserne til punkt og prikke. Kan godt se at der står at man skal strække den efter vask, men come ON - min mand har kæmpet med at krænge den på pladen igen (i våd tilstand, da vi ikke tør vente til den er tør) i 1/2 time nu..  Kan det næsten passe at den skal krympe SÅ meget? Sælger har angiveligt aldrig brugt den og dermed aldrig vasket den jo, så det kan ikke være derfor. Gjorde jeres også det?

23-07-2012
Morheidi
Morheidi

Kan godt se at indlægget er nogle år gammel. Jeg står i samme situation. Så er nysgerrig for at høre, hvad I har gjort. Kunne den bruges igen. Min bæreplade er fra 2010, har aldrig været brugt eller vasket, og har dermed bare ventet på, at der skulle komme en lille ny mere. Har aldrig været vasket. Nu kan vi endelig bruge den og tænkte, at den lige skulle vaskes. Har fulgt vaskeanvisningen, men den er virkelig lille efter vask. Og det er svært at strække den mere.

20-12-2017
novbaby2008
novbaby2008

Læste lige om MorHeidis problemer med vask af betræk til bæreplade og spekulerer på om du fandt en løsning? Jeg har nemlig lavet samme nummer på trods af vaskeanvisningen er fulgt😁

16-09-2015
lisestorgaard
lisestorgaard

De findes tro mig..... :-)

Jeg har ikke hørt om det som et generelt problem, hvis du ikke får svar så skriv lige poå FB så skal jeg se om det kan hjælpe at tage den indenom

27-07-2012
fissan
fissan

Hæhæ, ja det kan jeg næsten regne ud - tænkte nok bare, at ingen mennesker idag ikke kender til auto-svar på mailadresser :-)

Jeg venter bare. Vi har i hvert fald konstateret, at pladen er ubrugelig som den er.. Rigtig ærgeligt. Men går alt galt må jeg jo bare købe en ny.

27-07-2012
Morheidi
Morheidi

De har ferie

27-07-2012
fissan
fissan

FCK-fan - jamen det var jo et middel til uld og sarte tekstiler, som jeg brugte.. :-)

Desuden så kan gættene jo være mange på præcist hvilket vaskemiddel, der er bedst til at vaske betrækket i, men så må producenten jo angive mærke eller anden form for instruks på produktet.. elles har man vel ikke en chance for at ramme..

Jeg mailede Voksi - er dog lidt i tvivl om det var den rette mailadresse, da hj.siden ikke ligefrem er informativ - men har intet hørt endnu.

27-07-2012
Morheidi
Morheidi

Morheidi, vaskemidlet skulle måske have været et middel, som ikke indeholdt enzymer.

Woolite indeholder dem feks. ikke og gør, at man kan vaske alle de sarte tekstiler. Selvom det er Änglahalløj, så betyder det ikke, at det er godt for det hele :O)

Det kunne helt ærligt godt lyde, som om det er dét, der er galt. Det skulle måske have været vasket med noget uldmiddel, noget til sarte tekstiler.

24-07-2012
FCKfan
FCKfan

Tak for svarene.. :-)

Altså om min maskine vasker for varmt er jo svært at svare på, men det er samme program, som jeg i årevis har vasket vores mest sarte tekstiler på - uden at de er blevet ødelagte eller er krympet. Det samme gælder vaskemidlet - vi bruger altid Änglemark finvask til dette program. 

Kirkon - det lyder som en utrolig god service. Min mand har foreslået det samme. Jeg har ikke lyst til at "snyde", men jeg er helt overbevist om, at sælger taler sandt , når hun siger at hun aldrig har brugt (= vasket) betrækket (pladen så meget ny og ubrugt ud) og uanset hvornår det så er købt, er det jo for dårligt hvis det ikke tåler den vask, som er anvist på produktet. 

Jeg tror, at jeg prøver at kontakte Voksi (er vel blot at finde mailadressen på deres hjemmeside) og høre dem ad.

Vi har endnu ikke haft helt til at krænge betrækket på. Der mangler ca. 5 - 7 cm i længden, og selv min mand tør snart ikke hive mere i det.

24-07-2012
Morheidi
Morheidi

Mine har opført sig helt normalt. er det lykkedes at få det på ?

En mulighed er at din vaskemaskine vasker for varmt, det gør rigtigt mange maskiner.

Prøv at tag det med i Babysam og ellers skriv lige til mig, så ser vi om vi ikke kan fikse den indenom

23-07-2012
fissan
fissan

Det kan godt være, at du har vasket på rette program og grader, men hvilket middel har du brugt?

23-07-2012
FCKfan
FCKfan

Ej øv... Vores lyder som din, men den kunne sagtens komme på efter vask - det lyder lidt mærkeligt:0(

23-07-2012
Valentin1
Valentin1

Altså det er sådan et let polstret betræk, som trækkes ud over selve spånpladen - pladen skal derefter ind i selve Voksi-posen.

Jeg er 100% sikker på, at den er vasket ved 30 grader, skånevask :-(

23-07-2012
Morheidi
Morheidi
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...