min baby døde i uge 13 er jeg alene?

farsdag i år var nok den væreste dag længe, min kæreste og jeg skulle til nakkefoldscanning som vi glædede os rigtig meget til.. men desværre gik det ikke helt som planlagt jeg blev scannet og det viste sig at vores 13 uger gammel baby var død og skulle fjernes ved en udskrabning det er nok det væreste jeg længe har været ude for.. vi har desværre ikke fået svar fra sygehuset om hvad grunden er og de kan ikke love vi for præcis svar men vi håber det bedste og bedre held næste gang

05-08-2012
vallis92
vallis92

Der er ingen ens graviditeter - heldigvis. Dejligt at det går godt for dig nu. Jeg mistede i uge 22, men de plejer at følge en lidt tættere, hvis man har mistet. Krydser hvad krydses kan for dig :)

27-01-2013
tulle97
tulle97

Det fik jeg afvide på sygehuset.

27-01-2013
vallis92
vallis92

Kan trøste dig med at chancen for at det sker igen er meget meget lille, jeg bliv jo hurtig gravid igen og var mega nervøs for at det kunne have noget at sige, men havde det heldigvis ikke :)

27-01-2013
vallis92
vallis92

Stort tillykke med din nye graviditet efter sådan en grim oplevelse... Oplever selv noget lignende pt... Var til akutscanning i lørdags, fordi jeg synes noget virkede forkert.. (Blev scannet af samme grund for 14 dage siden, hvor babys hjerte blinkede fint) Men nu var der ikke længere noget hjerte der slog, så nu går jeg bare og venter på at abortere... Puh det er hårdt!! Håber hele tiden, de har taget fejl.. Men det er en stor trøst, at se andre der har oplevet noget lignende, og nu venter et sundt og rask barn.. Held og lykke :-) Kh Trine

21-01-2013
Trinity
Trinity
Barn på 2 år og 8 måneder

Tillykke:)

17-01-2013
Biokemiker
Biokemiker

Syntes lige jeg ville give en besked om hvordan det går med min graviditet denne gang... Perfekt vi venter en lille dreng til april og han er stor sund og rask ;) bare så dejligt

16-01-2013
vallis92
vallis92

mange tak :) vi håber på en bedre NF denne gang :)

17-09-2012
vallis92
vallis92

Stort tillykke Vallis92!!!
Dette er en helt nu graviditet og det skal nok gå:) Ønsker jer det bedste!

09-09-2012
LouiseP1
LouiseP1

Tak :D

25-08-2012
vallis92
vallis92

nu er jeg så testet posetiv igen :D god kun i 5 uge men vi håber klart på bedre held denne gang :D

24-08-2012
vallis92
vallis92

ja de ville udersøge for misdannelser og det var den 6/6 i år jeg fik ud skrabning - jeg fik afvide at jeg inde for 3 måneder ville modtage et brev til at møde på svendborg sygehus om barnet/fosteret

06-08-2012
vallis92
vallis92

ja det er også noget linene det vi venter svar på, også for at se om de måske kunne finde ud af om det var generne der er noget galt med - det jeg håber mest er at jeg måske kunne få afvide hvad køn det var - men bare de kan sige det ikke har noget med mig eller min kæreste at gøre så mister jeg ikke håbet (:

 

louisep - jeg glæder mig også helt vildt til at skal være gravid - selvom jeg godt kunne undvære den kvalme jeg storset havde hele tiden hihi :)

jeg var jo ind til en scanning da jeg var 8+6 (dette har jeg billede fra) og fik afvide det hele var fint og vi fik kort lov til at høre hjertelyden..mega oplevelse.. så til min NF scanninger hun mig rundt syntes godt nok det så mærkeligt ud men tænkte ikke videre over det - for hun siger ja malene det hele er sgu ikke som det skal være....tænker bare plz sig den manlger en finger eller sådan noget .....der er ikke noget hjerte der slår.....der føles det bare som om verden fald total sammen min kæreste og jeg græd og græd og så på farsdag..ihh....men :)

vi vil prøve igen til oktober-november og håber på et sommerbarn :)

06-08-2012
vallis92
vallis92

Ja det er så:) og for det ikke sku være løgn, så testede jeg positiv på min terminsdag(med den som jeg fik fjernet i januar)...
Og denne gang skal det nok gå. Jeg skal bare lige igennem en operation når jeg er i uge 15-16ca(er i uge 8 nu)..

Det skal også nok lykkes for jer - det er jeg sikker på!

05-08-2012
LouiseP1
LouiseP1

uhh det gør det jo også mere spændene :)

05-08-2012
vallis92
vallis92

jah okay der blev jeg gjodt lidt mundlam, det jo frygeligt :O

men ja følsesmæssig er det nok det samme.

 

vi håber rigtig meget på et stort lys forud  og syntes godt nok det er vildt du er bleven gravid igen så det jo lige før men tror på der er mere mellem himmel og jord (:

05-08-2012
vallis92
vallis92

Nej bestemt ikke.. Dog ligner min historie ikke din helt, men den psykiske smerte er nok den samme:(
Vi skulle til NF d 27/12-11 og fandt ud af at vi ventede Acardiac twins(der var halvandet foster).. Vi fik en ny tid ugen efter for at se om det halve foster var vokset(hvilket er meget afgørende) og det var det desværre.. Det var et meget svært tilfælde og de gav kun det "normale" foster 25-50% chance for overlevelse - både før og efter fødslen. Som iøvrigt ville blive 8 uger før tid, hvis alt gik godt. Og så ville barnet også ha forstørret hjerte.. Nå en ny tid igen 2 dage efter, hvor vi så sku beslutte om vi ville ha en abort eller ville prøve og fortsætte..
2 dage senere sad vi og ventede(sammen med alle de andre gravide) velvidende at vi havde taget den sværeste beslutning og at jeg nu skulle ha en kir. abort..
Det at skulle tage det valg var noget af det værste jeg nogensinde har prøvet!!!

Jeg blev gravid 2,5måned efter men aborterede desværre allerede i uge 6...
Nu er jeg gravid igen, med kun én fungerende æggestok og med mandens ene testikel - men det er en helt anden historie:)
Men selvom tingene ser sort ud og man har oddsene lidt imod sig, så kan det sagtens lade sig gøre:) Der er lys forude!!

Al mulig held og lykke i fremtiden herfra;)

05-08-2012
LouiseP1
LouiseP1

ja jeg fik også afvide at jeg godt kunne blive gravid igen ingen problemer i det, men det virkede bare tomt og høre når man lige har minstede sit barn efter 2 års forsøg

05-08-2012
vallis92
vallis92

det hjælper meget og høre om andre der har prøvet, så føler man ikke sig helt vildt nedgjordt. jeg kan tydeligt huske da jeg skulle ind og snakke med lægen det var klart det væreste for selvfølgelig var hun højgravid tænkte bare..jaja bare spark til mig når jeg ligger ned :( kender godt den der med når mens kommer det køre rundt op i hovedet.. der gik også lidt efter min udskrabning for min kvalme om morgen og aften stoppede :( overvejer i så og prøve igen ?

05-08-2012
vallis92
vallis92

det var da frygeligt det lige så jeg for helt ondt i maven af tanken om du bare her ligget der helt alene og de ikke har hjulpet dig :(

jeg kender selv de smerter men.

 

dejligt og høre du er ovenpå og har fået en dejlig søn,

det varmer så meget og giver også mig et håb om det nok skal blive min tur også (:

05-08-2012
vallis92
vallis92

jeg var til min første scanning da jeg var 8+6da de troede jeg var længere henne ind jeg endelig var men der var vores barn helt fint og vi hørte hjertelyden og det hele det er en mega glæde.. så da vi  der til NF fik afvide den var død kom som et mega chok, vi har fået afvide vi heldigvis ikke kunne have gjordt noget om og vi ikke har gjodt noget forkert det kunne hun heldigvis udelukke med det samme, jeg var jo sat til den 13/12 :) (lucia dag)  men vi håber på vi kan blive gravide omkring oktober- november (: med bedre held (:

 

ps tillykke mairim ved i kønet og det hele så :)

05-08-2012
vallis92
vallis92

ej det var da frygeligt :(

så måtte du bare stå hjemme med det alene og klare dig selv eller?

05-08-2012
vallis92
vallis92

ja men bare det man ikke havde fået afvide det kunne ske..jeg fik jo både piller og udskrabning så nu går vi og venter på et brev fra sygehuset.

vi fik jo afvide af lægen at det er 3 ud er 10 det sker for første gang det

jo vildt at det er så mange.

 

vores var ikke direkte planlagt men heller ikke uønsket, vi blev om og sætte det lidt på standby da min kærestes mor lige var død men så blev jeg gravid 14 dage efter og så var vi enig om at beholde det da vi havde prøvet i 2 år så derfor kan man jo godt sige det ikke var planlagt men heller ikke uønsket :)

05-08-2012
vallis92
vallis92

min var en spontan abort hvor jeg fik 2 stikpiller som jeg tabte mit barn med moderkage og det hele uden jeg fået det afvide så det var rigtig uhyggeligt fordi jeg ikke havde fået det afvide så jeg stod pludeselig med en bakke i hånden med mit lille barn i...frygeligt..

hvor længe gik der efter din MA før du/i prøvede igen? :)

kram til dig

05-08-2012
vallis92
vallis92
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...