Nu har jeg et ? om asmatisk bronkitis

William er her hen over sommeren trappet helt ud af sin medicin, hvilket aldrig er sket siden han begyndte på det. Nu løber næsen og han er begyndt at hoste lidt ved anstrengelser, hvilket jeg ser som et tegn på, at vi nok ikke holder så længe uden medicin endnu.... Da vi ikke har prøvet det før har jeg lydrige overvejet det, men får han tilbagefald, hvilken dosis flixotide begynder vi så på? Den dosis vi stoppede på, eller højeste dosis?

26-08-2012
Bir
Bir

Tak for svar!

Tænkte netop selv at det var bedst at begynde på den laveste dosis af frygt for hvor vi ellers kan ende...

Der er ingen rallen endnu overhovedet, så valgte at se tiden an til i morgen. Skal på sygehuset til kontrol d. 6., så må jeg også lige vende den er...

26-08-2012
Bir
Bir

Hvis det var mit barn, ville jeg starte op nu på det du beskriver. Start med den dosis i stoppede på og se om det er nok, ellers kan du sætte dosis yderligere op hvis der er behov for det.

Derudover synes jeg du skal få vejledning af den læge der behandler jer, for der kan jo være forhold der skal tages hensyn til hos netop din dreng. Han vil kunne give dig retningslinier for hvordan du bedst trapper ned/starter op igen - også til en anden gang.

Held og lykke med det, Mette :o)

26-08-2012
Siff1
Siff1

Lydrige = aldrig

26-08-2012
Bir
Bir
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...