Hvornår er det rimligt at en overnattende lege aftale blir hentet ?

Her taler vi om et barn på 11 år. Lege aftalen var fra igår formiddags. Planen var de kun sku lege. Men det endte med aftensmad og overnatning (uden der blev leveret tøj + hygiejne ting til hende). Hvornår er det så rimligt at barnet blir hentet, når intet er aftalt med forældren og dennes  er på vej på arb og vi intet har hørt eller er blevet spurgt ?! Hvordan gør I ? Jeg er vantil at aftale med forældren inden kl. ? og så overholder de det. Men det her er meget flyvsk og det er jeg ik ret go til. Hun er SØD nok og der er ingenting men jeg vil gerne ha vores søndag tilbage  

16-09-2012
SMilla0400
SMilla0400

Jeg aftaler altid et tidspunkt, uanset om det er mig, der skal hente eller skal have hentet unger. Netop fordi jeg har læst et par indlæg som dette her på siden. Vi aftaler også altid at SMS's ved, hvis der er noget enten børn, der gerne vil hjem før eller blive længere.

Her snakker vi altid om, hvorvidt der er nogen der skal noget, også siger jeg ofte at det passer fint med at få hentet ved 5-tiden, så alle er hjemme til aftensmad, selv de andre forældre mange gange lægger op til noget mere flydende.

Jeg ser sådan på det, at det er fint, når børnene leger godt, men samtidig er det også OK at stoppe mens legen er god, så kan de evt. lege det oftere.

Mit udgangspunkt ville også være at der skulle hentes inden frokost ved overnatninger, hvis der har været rimelig god tid til leg dagen før.

18-09-2012
Randi2010
Randi2010

Det var ikke for at lyde som en sur lege-ven-mor :O) Synes bare kun der er problemer dér. De andre der leger her, der aftaler vi, at vi ringer/sms'er når barnet gerne vil hjem. Det fungere fint...

 

Tak for Jeres svar

18-09-2012
SMilla0400
SMilla0400

Og de er ni år

16-09-2012
FCKfan
FCKfan

Her aftales intet. En aftale bæiver til pvernatning, til hygge, måske endnu en overnatning.

Vi SMSer gennem dagen. Hist op og ned,
søndag eftermiddag aftaler vi så et tidspunkt.

Hader når ting skal være i låste kasser

16-09-2012
FCKfan
FCKfan
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...