Har du et barn med Autisme?

Min søn på 10 fik diagnosen som infertil autist. og kunne godt tænke mig at snakke med andre om det Er der nogen der vil dele deres historie, f.eks. om hvordan de opdagede sygdommen, hvornår, af hvem og hvordan det videre forløb er foregået. Går rundt med en masse tanker og kan selv ikke finde hoved og hale i det hele ):

25-09-2012
micky
micky

Min søn har autisme, mild retardering og ADHD, han går i specialklasse på normalskole, Noah har trænet sig ud af en gennemgribende udviklingsforstyrrelse, moderat retardering, ADHD og søvnforstyrrelse. Han træner efter Aba-metode, bevilliget efter hjemmetræningsloven- plus spiser han på diæt og modtager funktionel medicin. Det virker super godt for ham!!!

12-03-2013
Trine falk Lund
Trine falk Lund

Jeg har en dreng på 8 år med ADHD og infantil autisme, han fik diagnosen sommeren inden han blev 7 år i august, og skulle starte skole. Måtte kæmpe længe før vi blev hørt og set. Så kan sagtens sætte mig ind i frustrationerne omkring det hele.

23-01-2013
Sidse2909
Sidse2909

Vi har lige fået stillet diagnosen for et halvt år siden og min søn går på en almindelig skole med en lærer som er blevet sat ind i hvad det vil sige at have autisme.

Hendea hjælp er uonværlig for min søn i det daglige tror faktisk det er derfor min søn kan gå i en almindelig skole men det hænder at der er dage hvor han bare ikke kan rumme det længere så reagere han voldsomt når han kommer hjem

27-09-2012
micky
micky

ADD er det samme som ADHD - bare minus hyperaktiv :O)

Vi tog faktisk først selv kontakt til en special skole, fordi klasselæren på den alm folke skole stoppede os en torsdag (i skolegården) før et møde mandag og sagde "vi kan simpelhen ik rumme Nicolai". HVAD - her gik jeg og troede der var styr på det. Og da det kun var os der vidste det og den indkaldte sagsbehandler ikke anede noget eller ku nå at reagere, måtte vi ta skeen i egen hånd. Og vi fandt een der passede på ham, og den blev bevilligt til ham. Senere er han kommet på en ny tilsvarende skole og det er via kommunen fordi den skole vi havde fundet var et "springbræt" på 2 år (Det blev til 3 år pga forkert skole tilbud i 1. forsøg fra kommunens side). Så nu skal han gå der og ta sin eksamen, det han kan magte...

26-09-2012
SMilla0400
SMilla0400

tusind tak for jeres svar

26-09-2012
micky
micky

Hej

Min søn på 5 år er infatil autist.

Vi fik diagnosen i juli i år.

Vi har altid haft mistanke om at han var "anderledes" end andre jævnaldrende.

Vi har aldrig haft øjenkontakt med ham, da han var spæd skrev sundhedsplejersken i hans bog at vi skulle øve øjenkontakt. Han kom(mer) med høje hvin, han slog (slår) sig selv oven i hovedet med knytnæver hvis der er noget der driller ham.

Han kan ikke "se" at han gør andre ondt. F.eks. løber han forbi sin lillebror, langer ud efter lillebror, løber grinende vidrer, mens lillebror står og græder. Han kaster sand op i luften og synes det er vildt sjovt, han opdager bare overhovdet ikke barnet der står bagefter og får sandet i hovedet og bliver ked af det.

Det er det sociale især med andre børn og i store grupper han har problemer med.

Vi har kontakt med Børne psykiatrisk ambulatorie, først mente de at han havde ADHD, men det blev så til infatil autist.

Det næste vi skal have på plads er hvor han skal i skole henad.

Vi er glade for at det bliver opdaget nu, og han kan starte i en skole der passer til ham.  

 

25-09-2012
Pivdyr
Pivdyr

tillader mig lige at rykke den op

25-09-2012
micky
micky

hej smilla0400, hvad står add for? hvad gjorde i for at han kunne komme på en specielt skole?

25-09-2012
micky
micky

Har Nicolai på 13½ år som har fået diagnosen ADD.

Det blev opdaget i bhv'en, og han fik første diagnosen NLD, men er senere blevet udreddet i april/maj og fået ADD.

Det var dengang bhv og jeg som tog kontakt til ppr som lavede en udredning + tests og samme møllen i gang.

Han har fået på special skoler fra 2.klasse.

Han er nu medicineret.

Har du spørgsmål så stil dem :O)

25-09-2012
SMilla0400
SMilla0400
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...