Erfaring med mic-key sonde?

Er der mon nogen herinde der har erfaring med mic-key sonde? Vores datter skal have skiftet sin PEG-sonde (gennem 2 år) med en mic-key på fredag, og jeg har et par spørgsmål...

01-10-2012
Siff1
Siff1

jo du kan sagtend have slanger liggende i børnehaven, når slangen bliver vasket og skoldet er der ikke mad osv tilbage, den bliver vasket og skoldet efter hver måltid. vi lader den lufttøre.

hvis den falder ud bliver micky-knappen skiftet, det kan man selv gøre. vi har ikke oplever dette, kun den er stoppet pga medicin der ikke var ordentlig knust og opløst.

 

jeg tror ikke det vil tage dig langtid at lære børnehaven at bruge den, da det faktisk er ret simpel.

når de kender peg sonde.

 

håber det går godt...

05-10-2012
trunte86
trunte86

Tak trunte86 - kunne BH ikke selv have en (eller flere) slanger, så man slap for at sende én frem og tilbage? Er dig mig der skal instruere personalet i den nye sonde, og hvor lang tid mon jeg skal sætte af til det? (Det skal jo helst fungere fra dag ét). Hvordan undgår man at slangen ligger og er våd (lidt ulækkert med bakterier) - skal den pustes igennem med luft fra sprøjte? Skal BH personalet ikke også lære hvad de skal gøre hvis den falder ud?

Vi har ikke mulighed for at skylle sonden igennem med vand før og efter måltid. Hvor ofte synes du så vi skal skifte slange/sonde.

04-10-2012
Siff1
Siff1

slangen kan lægges i en plastikboks den vaskes med sæbe og skoldes bagefter.

 

der hvor jeg arbejder har vi en i aflastning, der gør vi på denne måde. det er daglig den er med frem og tilbage. vi har en fast beboere vi gerne vil skal have en , da vi så ikke har slangen i vejen hele tiden.

02-10-2012
trunte86
trunte86

Tak jean87, men det var mest praktiske spørgsmål som f.eks. Hvordan sende slanger med i BH, instruktion af personale i BH, rens af slanger osv...

02-10-2012
Siff1
Siff1

op

01-10-2012
Siff1
Siff1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...