undervægt

Hej. Jeg har en lille datter på 2 måneder, hun har kun lige knap taget 1 kg på, så det er jo ikke helt nok. Vi har været indlagt 1 uge på neonantal afd. for at få hende i gang med at spise noget mere. Vi var tæt på at blive indlagt igen i går, men vores egen læge synes heldigvis ikke det var så alarmerende. Jeg ammer og så skal vi forsøge at få mere i hende med flaske efter hvert måltid, hver 3. time. Det er nu ved at blive frygtelig hårdt og jeg har brug for at høre om der er andre der har prøvet at være igennem noget ligende eller om vi bare er de eneste?????

11-10-2012
Sigje
Sigje

Jeg var også småtspisende, da jeg var baby og også som barn. Jeg var en lang og tynd stjervert. Jeg var til næsten dobbelt så mange børneundersøgelser, som man ellers normalt er, da de ville holde øje med mig.. Jeg har det fint i dag - jeg var ganske uvidende omkring det, da jeg var lille.

Jeg håber, at I finder en løsning, som I alle kan være tjent med! Er hun ellers glad og frisk og leverer hun de bleer hun skal? For det var nok det, jeg ville være mest opmærksom på...

Kram til dig! Det er ikke sjovt, når man får at vide, at ens barn ikke 'trives' som det forventes...

07-11-2012
MutterGadegård
MutterGadegård

Jeg har hørt om flere, og det hjalp da de gik over til flaske. Og så tror jeg ikke på at man kan sætte tid på /hver 3. time) men at man skal prøve sig frem og lytte til sit barns signaler.

Jeg sender medfølende knus, har selv en søn der altid har været en "lang-tynd-ting", så kender godt til bekymring omkring mad.... KNUSER!

07-11-2012
lilleblob
lilleblob
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...