Hvorfor er det at hun ik kan gennemføre ?

Sofie er 8 år og sku idag sove ved en klasse kammerat. Men som hun ska til at sove vil hun hjem. Det er 2.gang hun prøver og med samme udfald. Der er ingen problemer ved familie. Hvorfor er hun sådan ude ved andre ? Hun sir hun savner mig men når hun blir hentet er det ik så kritisk alligevel. Er savnet bare en undskyldning for at kom hjem i trygge rammer ? Eller er det fordi hun ved hun ka sno mig ? Er der nogen der har erfaring ?

11-10-2012
SMilla0400
SMilla0400

Ikke sikkert , at hun har hjemve, som sådan. Hun vil bare gerne hjem.

Sådan var det også her i starten. Vi blev ved at honorere ønsket om at sove ude og pludselig lykkedes det.

Når de sov her, i starten, smed vi en madras i soveværelset, så sov alle i samme rum og havde den trykke 'hjemme sammen'-tanke.

Nu kan vi ikke se røven for røg, før de ligger i deres egne værelser med kammeraterne og hyggef(n)iser :O)

29-10-2012
FCKfan
FCKfan

Hun savner dig helt sikkert når hun siger det.

Du repræsenterer et trygt og sikkert holdepunkt i hendes liv. Når du så kommer for at hente hende kan hun slappe mere af og virker derfor ikke længere så berørt af situationen som hun gjorde da hun var "alene" og skulle sove hos vendinden.

Hun har sandsynligvis leget godt og set frem til at overnatte men når selve overnatningen bliver en realitet ved sengetid kan det blive ubehageligt bevidst at mor og far jo ikke er der om natten og at værelset ser helt anderledes ud i mørke. Og der er også andre lyde. Så kan det nemt blive for overvældende og ønsket om at være hos mor og far og alt det velkendte bliver pludselig meget stærkt.

Familie, som der overnattes hos, er ofte følelsesmæssigt tæt på, hvorimod en vendindes forældre ofte er længere væk i et barns tryghedsfornemmelse. Nu ved jeg ikke hvordan jeres kontakt er med venindens forældre men det er sjældent man besøger en veninde sammen med sine forældre hvorimod familie som regel besøges sammen og dermed hurtigere opfattes som et kendt og trygt sted at være.

Giv hende tid og bliv ved med at hente hende hvis hun vil hjem. Så gennemfører hun sikkert overnatningen en anden gang.

29-10-2012
LilleLille
LilleLille

Sofie er sådan een som bare kan snørre mig ... Hun skal bare blive ved med nogen ting hun gerne vil, så overgir jeg mig lidt for ofte :O) derfor tænkte jeg at hun måske snørrede mig .... :O(

Hun kom hjem og jeg var gået i seng, men hun gik bare i seng og der var ik noget.

I skal ikke få fornemmelsen af at hun fik skæld ud for det gjorde hun altså ikke.

12-10-2012
SMilla0400
SMilla0400

Blir det bedre ??

11-10-2012
SMilla0400
SMilla0400
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...