Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Billeder på børneværelse

Hvad har jeres børn af billeder / plakater på væggen? Jeg vil gerne have en ABC plakat til Benjamin, men kan ikke helt bestemme mig til hvilken det skal være. Og så skal han have sit fine vægtæppe med bjørne som min fars kone har syet til ham (ligner bjørnene fra Disnye filmen Bjørnebrødre )

12-10-2012
cboye
cboye

Der er rigtig mange steder at finde plakater og billeder på væggen.

Det kunne fx være hos visevasse eller https://minida.dk

06-07-2018
Minida
Minida
Planlægger

Loke på 3 har nogle pop-up biler klisermærket på væggen ved siden seng (tør ikke hænge et billede eller andet der går i stykker over/ved sengen)

Så har han tre plakater på døren, en med en traktor og en med Cars og den sidste med en bil fra fars arbejde.
Han har en ABC plakat (en man fik gratis i brugsen)
Han har også et stort puslespil (samlet i ramme) med en traktor og bondegårds dyr. Ssom han har fået af sin bedste. han valgte det og hun samlet det.

13-10-2012
Jean87
Jean87

Vi kører disneytema på Mettes værelse med Mickey, Minnie, Pluto og Fedtmule. Hun har en stor retro mickey Mouse plakat hængende, på væggen har jeg malet alle fire figurer som børn og så hænger der også to små hjemmegjorte malerier, også med de fire som børn...
Værelset blev dekoreret før vi kendte kønnet

13-10-2012
KatoMor
KatoMor

Mathilde har en del plakater fra divs blade, et hestebillede, et guldspejl, en saettekasse og nogle wall stickers

Gustav har 2 bilplakater ( i rammer), en saettekasse, og et verdenskort

Victor har et verdenskort, en saettekasse og en stor poster med AC/DC

13-10-2012
schweizmor
schweizmor

Tak :-)

13-10-2012
Lilleas
Lilleas

Lyder som fed retro-stil, Cboye :-) M har et par Disney tegninger fra 40'erne i sorte rammer. Så har han blå bogkasser i forskellige former og nuancer og en rigtig fin "flag"guirlande. Han har også en birdie der hænger over hans seng og så hR jeg set den sødeste luftballon, som han bare må ha' op. Han har et meget lille værelse, så tror ikke der skal mere op på væggene og i loftet.

13-10-2012
Johannesmor
Johannesmor

Lyder som en rigtig fin idé Lilleas :-)

13-10-2012
cboye
cboye

Jeg har tænkt at vores skal have et stamtræ på den ene væg (når hun altså engang får sit eget værelse) og i stedet for at skrive 'far', 'mor', 'mormor' osv så vil jeg have fat i billeder som kommer i rammer og så op omkring træet. Under træet skal hun så gerne have et grønt tæppe, et bord og to stole så hun altid kan tage på 'skovtur' også når det regner :D og så skal hun nok have en lampe sf en art :)

Pt bor vi i en to værelses, så det bliver ikke før vi er flyttet og jeg har fundet et stykke træ (træ-plade) der er stort nok til at lave et træ der går næsten fra gulv til luft :)

12-10-2012
Lilleas
Lilleas

Vores datter har 6 hvide rammer hængend, hvori jeg har sat forskellige retro agtige tapeter i. Der er én med ugler, kinesiske dukker, træer, muffins osv. Tapetet fandt jeg på nettet.. Man kunne købe sådan nogle prøver til 25 kr. Stk. Og der er til mange billeder.. :)

12-10-2012
MarianneT
MarianneT

Her har ingen af børnene endnu nogle billeder eller plakater, vi er ved sætte dem istand så er endnu ikke nået dertil endnu, men de har begge en væg med tabet, Oliver med phineas and ferb og Mikala med en bondegård og masser bondegårdsdyr.

12-10-2012
RikkeMelander
RikkeMelander

Benjamin skal selvfølgelig også have andet på væggen ;-)

Jeg har bestilt en lille sættekasse og tapet til rummene, den skal jeg have lavet her i efteråret og så skal jeg have fundet en tallerkenrække til bøger.

Jeg har lige købt ny sengelampe fra Ferm Living til ham - den i træ som et folkevognsrugbrød - synes den er vildt fed, glæder mig til den kommer op :-)

12-10-2012
cboye
cboye

Hvis jeg skulle have en abc plakat ville jeg nok købe de der Pixi bøger med alfabetet, dem får Madeleine herop til jul. Super fine og der er sådan nogle lommer med så de kan hænges op som en plakat. Selv har vi dog et alfabet oppe og hænge som farmor broderede til far da han var barn. Ellers har Sebastian en malerie der er sådan lidt Poul Pava stil, bare et billigt et fra AZ og så har han en roommate magnettavle, en lyskæde fra Tiger og fem hænge hoptimister.
Madeleine har en tallerkenrække med bøger, et decoupage billede mormor har lavet og en wall sticker med hendes navn og nogle elefanter.
Alexander har for tiden værelse i gildesalen og har derfor ikke noget oppe og hænge.

12-10-2012
Frufangenummer
Frufangenummer
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...