Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kagebord til dåb

Hej kære liberødder. Jeg er typen der elsker at planlægge, og bedst kan lidt at have styr på tingene i god tid. Derfor er jeg også i fuld gang med at overveje maden til dåben i januar. Selve maden har vi efterhånden rimeligt godt styr på, men jeg synes fuldstændig jeg mangler ideer til dessert/kagebord, som vi vil slå sammen. De ideer jeg har indtil videre er roulade, chokoladekage, is og pæretærte. Men jeg synes simpelthen det bliver lidt for kedeligt/ensformigt. Så har i nogle gode ideer til noget der er spændende og lidt utraditionelt? Og som muligvis, ikke nødvendigvis, tager lidt hensyn til at der er nogle kræsne personer blandt vores gæster. Vi bliver flest voksne. Kun 3 børn, hvoraf det ene er vores eget, og de andre til den tid vil være ca. 10 mdr. og 2½ år.

27-10-2012
Mairim
Mairim
Barn på 2 år og 6 måneder

Uha synes der er mange gode forslag. Her i første omgang tror jeg, at jeg prøvet at kaste mig ud i en frugttærte til mit arbejde som 'farvel' kage. Så må vi se om det bliver en succes :) Og så skal jeg lige have gennemgået de mange andre forslag. Godt jeg snart har barsel :)

29-10-2012
Mairim
Mairim
Barn på 2 år og 6 måneder

Jeg melder mig gerne til at teste om kagerne er egnet til barnedåb! :)

27-10-2012
Lofl f
Lofl f

Cheesecake Brownie med hindbærskum er en sikker vinder her. Tjek hjemmesiden madmedhjertet. Hun har uforskammet mange lækre kager. Cheesecake brownie er min absolutte favorit. Og så kan den laves dagen før. Den ligger tungt, men smager som et lille stykke af himlen ;-)

27-10-2012
rrn
rrn
Baby på 15 måneder

Vi skal holde barnedåb d.4/11 og skal også have et kagebord til kaffen.

Har haft mange mange ideer, men det er nu blevet til. Cupcakes (4slags) ostelangkage og en dåbskage (chokoladekage, jeg selv pynter med blomster, navn osv)

Eller har der været roulade på tegnebrættet, men da jeg havde prøve at lave dem inden, og det ikke blev så godt så er det taget af igen. havde også tænkt en peach melba lagkage og en whiskey lagkage.

27-10-2012
Jean87
Jean87

Kransekagestykker (vugge), Sarah Berhardtkager, små napoleonshatte. Brownie.

Evt. en bolle med lidt pålæg/ost til. Frugt, grønsagsstænger.

 

 

27-10-2012
Pivdyr
Pivdyr

Hejsa! Frugttærter af mørdej med chokolade, marsipan, creme og frugt. Lækre. Muffins og småkager. Hej fra mig

27-10-2012
mor1x
mor1x

Kiksekage

Ostelagkage

Sveske/ostekage

Uhmn, kunnespise alle tre lige nu :0)

27-10-2012
Expa
Expa

Hvad med lagkage, othellokage og chokoladebunde med hindbærflødeskum ... Lagkage kan både store og små lide ;0) pøj pøj med resten af planlægningen

27-10-2012
morTanja
morTanja

ellers prøv at google et synderjyskkagebord, der kan der hentes mange gode ideer.

27-10-2012
myfirst
myfirst

napolionshatte, florentinere, rugbrødslagkage, nødemuffins, kringle mv

27-10-2012
myfirst
myfirst

Bendertærter er også rigtig lækre. Kan købes i Metro. Sådan lidt konfektagtige kager evt. Med creme fraiche og flødeskum til. De fåes i mange udgaver - søg evt. på nettet. De købes frosne og tøes op når de skal bruges. Let og lækkert.

27-10-2012
lillenbitte
lillenbitte

Vi skal ha dåb her om lidt over en måned. Jeg har derimod ikke styr på maden men dessert/kage er der styr på. Vi har bestilt en kage efter eget ønske. Blir chokoladekage med hindbær mouse :-) også lyseblå hvor der står Tobias og en masse dyr på. :-)

27-10-2012
Kooo
Kooo
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...