Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Forbrugslån - GO/NO GO??

Vi har skrevet os op til et hav af boliger efterhånden og venter på vi bliver tilbudt noget. Pt kan vi ikke flytte før tidligst 15.marts - så der er rigelig med tid. (Har dog ikke rigtig nogen idé om hvor lang tid man venter, da man bare står som nummer et eller andet...) Men i hvert fald kunne jeg godt tænke mig at få "opdateret" vores møbler når vi dertil hvor vi er flyttet. Det drejer sig faktisk om næsten alt. Sofa, sofabord, garderobeskab, spisebord + stole, seng (madrasser har vi..) Pt har vi bare ikke pengene til at købe så mange møbler på én gang og vi er begge på KH, så faktisk kan vi slet ikke optage lån. Men når vi når den anden side af jul skal jeg til at søge job, som forhåbentlig så starter 1.marts. Har tænkt mig at søge ALT hvad der søges kan. Vil gerne ud af KH og "klare mig selv" så at sige. Men, er der nogle af jer der har erfaringer med optage lån i forbindelse med køb af nye møbler? Kan man overhovedet det? Er det i banken man tager lån? Og kan det overhovedet betale sig? Pt har vi et indskudslån (fra banken, trods vi er på kh) som vi er færdige med at betale af på til februar. Også derfor vi ikke vil flytte før, men det er jo lige rundt om hjørnet. Ved dette lån ender vi med at have betalt ca 2.500 mere end vi egentlig lånte. Ved ikke hvor mange penge vi skal bruge til de møbler men nok i hvert fald 20.000 .. Så hvis jeg får job og min kæreste forhåbentlig også gør. Kan man så godt tage lån til møbler i banken? Og SKAL de have papir/forklaring på hvad pengene skal bruges til når det ikke er "mere" end 20.000 ? Forbrugslån er vel egentlig sådan nogle man tager hos forhandleren - eller hvad? Og der er fx elgiganten som har 60 mdrs rentefrit - men kommer man ikke til at betale en hel masse mere end varen egentlig koster alligevel? Og findes der overhovedet møbelforretninger der har sådan en ordning? Det bliver self. nok kun en realitet hvis vi begge er i job når vi flytter.

24-11-2012
Lilleas
Lilleas
Barn på 3 år og 8 måneder

Jeg vil dels sige det er meget vanskeligt at låne noget som helst sted når man er i RKI og dels sige, at det er den sikre vej i yderligere problemer. Du er nødt til at sætte dine omkostninger så du kan klare dig uden nye lån. http://www.smskviklan.dk/ Du trænger i mine øjne ikke til hjælp til yderligere at låne. Når man står i et hul der er vanskeligt at komme op af, så er det første man skal gøre, at holde op med at grave.

23-05-2018
mortenvermund
mortenvermund
Barn på 2 år og 3 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

23-05-2018
mortenvermund
mortenvermund
Barn på 2 år og 3 måneder

Du har helt ret i, at der kan være mange penge at spare ved at benytte sig af en online lånesammenligning. Dog vil jeg gerne have lov til at tilføje, at online forbrugslån eller kviklån kan være dyrere end andre former for lån.

Se bare her: https://hvemskalbetale.dk/kviklaan hvor visse af kviklånene ligger på en rente, der overstiger 20%. Har man fået afslag i banken, så kan man overveje et kviklån, men jeg vil altid anbefale, at man sparer op, da det er langt det bedste og billigste.

08-05-2018
Kanne75
Kanne75
Planlægger

Tja, det kommer jo an på så meget. Det er sjældent en god idé at låne penge til noget, hvis man har muligheden for at spare op.

Hvis man alligevel gerne vil låne penge, så bør man altid prøve i banken inden man vælger et online lån, da de ofte er noget dyrere end i banken. Hvis du ikke har mulighed for at få et lån i banken, så sørg for at ansøge flere forskellige lån på en liste som her: https://onlinelaanene.dk/mobillaan/ så kan du bedre sammenligne de forskellige vilkår du ender med at få.

28-03-2018
molleandersn
molleandersn
Planlægger

Der er jo et hav af muligheder, du vil helt sikkert finde en lavere rente i banken.
Men har du ikke den mulighed kan du kigge in hos https://hurtiglaan.nu men husk kun at benytte disse online tjenester hvis du ikke har andre muligheder. Sørg for at låne så lidt som muligt, med så kort løbetid som muligt.
Held og lykke

28-02-2018
Dortea2018
Dortea2018

Uuuuh pas nu på! Når man står og mangler penge, så tager man sjældent de gode beslutninger. Min mand og jeg var i en lignende situation, dengang vores lille søn var på vej. Vi tog et forbrugslån igennem http://nyt-laan.dk , og har fortrudt det lige siden. Det er VIRKELIG dyrt, og vi betaler stadig af, selvom vi allerede har betalt langt mere end vi lånte.

Så lov mig at i virkelig tænker jeg om, før i går noget! Det kan virkelig blive en skidt start på forældrelivet.

26-02-2018
GitteDKDK
GitteDKDK

Jeg har i stedet meldt mig ind i et vikarbureau som hedder https://sundvikar.dk/ for at tjene lidt ekstra penge i weekenderne når jeg ikke har min datter.

12-01-2018
tp8200
tp8200

Hej! Jeg har selv måtte tage et forbrugslån for at klare mig igennem hele julegaveracet. Jeg fandt vist det man kalder en sammenligningsportal: https://superkredit.net/.

09-12-2017
tp8200
tp8200

Hejsa,
Pueha jeg synes det lyder til at I står i en ret svær situation, men jeg kan altså kun tilslutte mig størstedelen af folk herinde - hold jer LANGT fra forbrugslån! Det kan ALDRIG svare sig i forhold til hvor stor renten vil være og hvordan regner I med at kunne betale lånet tilbage når I ikke har en løn nogle af jer (endnu)

Hvis I endelig vil have nye møbler så undersøg eksempelvis den mulighed som ILVA tilbyder, hvor I kan udskyde betalingen til marts.
Jeg må dog være rigtig "kedelig" og foreslå jer at I pakker alle de møbler, som I kan, ned i papkasser og får større møbler opmagasineret hos venner og familie. Hvis I har brug for kasser som er endnu større end flyttekasser, så ser her: https://www.scanlux-flexible.dk/shop/83-papkasser/ Jeg kender godt følelsen af, at man gerne bare vil have det hele og det skal være NU.
Jeg flyttede selv i hus for over et år siden og det eneste jeg kunne forholde mig til og tænke på, var også bare at nu skulle "reden" på plads og jeg ville have nye lækre møbler, havemøbler, havetraktor, ect.
Dog er mit bedste råd simpelthen at I slår kold vand i blodet og får flyttet alle de møbler som I kan med ind i huset og så glæd jer over de små ændringer som I efterhånden får råd til med jeres nye lønninger, når I er i arbejde.
Det kan simpelthen ikke svare sig, at I sætter jer mega dyrt og belånt på møbler, for møbler er på ingen måde en god investering.
Jeg håber at det giver mening og ikke bare er en træls tilføjelse for I skal i hus og det er da helt fantastisk! Men giv jer selv lov til at drømme og glæde jer til at I får mulighed og råd til at købe møbler for jeres egne og "ikke-belånte" penge :)

27-11-2017
løbemor90
løbemor90
Baby på 17 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

27-11-2017
løbemor90
løbemor90
Baby på 17 måneder

Jeg ved godt tråden er lidt gammel efterhånden, men her er mit bud.

LAD VÆRE MED AT TAGE ET FORBRUGSLÅN, tog selv et dengang jeg var ung og fortrød det meget. Hvis jeg endelig skulle give nogle råd med på vejen i din beslutning ville det være at bruge en sammenligningshjemmeside som f.eks. den her: https://laanweb.dk/nye-sms-laan/ der er masser af dem på Google. Men pas på!

23-11-2017
JeanetteLaursen
JeanetteLaursen
Baby på 10 måneder

Jeg har før overvejet at låne penge online, men valgte at spare op i stedet for.

Hvis du overvejer at låne penge bør du lave et budget, så kan du se om du kan få økonomien til at hænge sammen hvis du vil optage et lån.
Du kan sammenligne hurtiglån på https://www.hurtiglaannemt.dk og se de forskellige lånetilbud.

Men som sagt valgte jeg at spare op i 6 mdr. og kunne betale kontant, det vil jeg klart anbefale som den bedste løsning.

03-09-2017
Hlarsen39
Hlarsen39
Barn på 1 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...