Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Forbrugslån - GO/NO GO??

Vi har skrevet os op til et hav af boliger efterhånden og venter på vi bliver tilbudt noget. Pt kan vi ikke flytte før tidligst 15.marts - så der er rigelig med tid. (Har dog ikke rigtig nogen idé om hvor lang tid man venter, da man bare står som nummer et eller andet...) Men i hvert fald kunne jeg godt tænke mig at få "opdateret" vores møbler når vi dertil hvor vi er flyttet. Det drejer sig faktisk om næsten alt. Sofa, sofabord, garderobeskab, spisebord + stole, seng (madrasser har vi..) Pt har vi bare ikke pengene til at købe så mange møbler på én gang og vi er begge på KH, så faktisk kan vi slet ikke optage lån. Men når vi når den anden side af jul skal jeg til at søge job, som forhåbentlig så starter 1.marts. Har tænkt mig at søge ALT hvad der søges kan. Vil gerne ud af KH og "klare mig selv" så at sige. Men, er der nogle af jer der har erfaringer med optage lån i forbindelse med køb af nye møbler? Kan man overhovedet det? Er det i banken man tager lån? Og kan det overhovedet betale sig? Pt har vi et indskudslån (fra banken, trods vi er på kh) som vi er færdige med at betale af på til februar. Også derfor vi ikke vil flytte før, men det er jo lige rundt om hjørnet. Ved dette lån ender vi med at have betalt ca 2.500 mere end vi egentlig lånte. Ved ikke hvor mange penge vi skal bruge til de møbler men nok i hvert fald 20.000 .. Så hvis jeg får job og min kæreste forhåbentlig også gør. Kan man så godt tage lån til møbler i banken? Og SKAL de have papir/forklaring på hvad pengene skal bruges til når det ikke er "mere" end 20.000 ? Forbrugslån er vel egentlig sådan nogle man tager hos forhandleren - eller hvad? Og der er fx elgiganten som har 60 mdrs rentefrit - men kommer man ikke til at betale en hel masse mere end varen egentlig koster alligevel? Og findes der overhovedet møbelforretninger der har sådan en ordning? Det bliver self. nok kun en realitet hvis vi begge er i job når vi flytter.

24-11-2012
Lilleas
Lilleas

Hej

Forbrugslån er altid no-go... Det kan aldrig være en god idé og der er næsten altid bedre alternativer. Hvis du er usikker på om du kan betale pengene tilbage igen skal du ikke låne penge. Hvis du er sikker på, at du kan betale pengene tilbage, så lån af venner og familie i stedet.

Mvh. Victor fra https://tjekrevisor.dk/

18-10-2019
victor91
victor91
Planlægger

Jeg har en anderledes holdning. Brug dine penge på alternative former for investeringer. Eksmepelvis er betting branchen et marked der boomer derud af.

Venlig hilsen
Jonas Piet
Ejer af https://www.bettingglory.com

14-10-2019
Peter Larsen
Peter Larsen

Jeg ville aldrig råde dig eller nogen anden til at tage det. Det er min egen mening, men man ser også at nogle mennesker generelt gør det alligevel og hvis du læser dette og er en af dem. Så huske at sammenlign diverse lån. Det kan gøres hurtigt og nemt igennem https://houseofbanks.dk/kviklaan/ . Hvis dette ikke skulle være nok, er der også flere guides som hjælper dig på vej til at finde det bedste lån. Men også at få styr på din økonomi så du ikke ender med at skulle tage flere lån i fremtiden.

04-04-2019
kenny2312
kenny2312

Vil som de fleste andre også "advarer" mod forbrugslån. Det kan for så vidt være fint nok, men man kan virkelig komme galt afsted hvis man ikke passer på (taler af erfaring).. Så undersøg markedet grundigt først! Har selv tidligere brugt https://lendbob.com/dk/ til at sammenligne.. Endte dog med at lade være med at optage et lån igen :)

26-03-2019
KasperN
KasperN

Jeg har lige som andre også taget et forbrugslån, som disse https://www.nylaan.dk/forbrugslaan/ og der skal man være opmærksom på at vilkårene kan være meget forskellige. Hvis man kigger sig godt for, så er det dog muligt at få et lån på rimelige vilkår.

14-03-2019
muttimusen
muttimusen

Jeg vil stærkt foreslå at spare op i stedet for at tage sådanne lån. For eksempel, hvis du tager et lån for 10000, vil du ende med at betale dobbelt eller mere tilbage.

https://sparexperten.dk

21-02-2019
Euphoria_21
Euphoria_21
Baby på 9 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

21-02-2019
Euphoria_21
Euphoria_21
Baby på 9 måneder

Jeg kan aldrig anbefale forbrugslån. Se om du ikke har andre muligheder ellers skal du tænke dig virkelig godt om inden.

Vh,

Christina // https://www.casinochef.dk/

31-01-2019
stina0312
stina0312

Jeg er arbejder som hobby tekstforfatter hos https://www.lån.dk og vil klart anbefale, at man sparer op istedet for at ansøge om et forbrugslån.
Forbrugslån er ofte den dyreste løsning der findes i længden og derudover kan det også bedre betale sig, at gå ned i sin lokale bank og få gennemgået sin økonomi istedet for blot, at optage et forbrugslån.

25-12-2018
Jesper Lyn
Jesper Lyn

Jeg kan ikke anbefale den slags forbrugslån. Jeg var selv så smart at tage et kviklån, igennem https://mrfinans.dk/ hvis jeg ikke tager fejl, så jeg kunne købe alt det nyeste babyudstyr, da vi fik vores første barn. Om jeg har fortrudt det? I den grad. Det er så sure penge at skulle betale hver måned, og man kommer som regel til at betale 50 % mere end man har lånt.
Så forbrugslån er No-go herfra.

07-12-2018
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen

Åh nej, gør det ikke, du skaber bare problemer for dig selv - vent til du har fået job og sparet op. Hvis du så har råd, så kan du købe møbler kontant. Har du ikke, så har du bestemt heller ikke råd til at tage forbrugslån - det er den dyreste måde du kan gøre det på. I øvrigt, så kan du spare meget på at købe brugte møbler. Det har jeg selv gjort, og der er rigtig mange fine møbler til salg i god stand, til under halv pris ift nypris :-)

06-12-2018
Ridrost
Ridrost
Barn på 3 år og 5 måneder

Hej Lilleas :-)

Som mange af de andre også skriver, så vil jeg sætte mig rigtig godt ind i det lån du evt. vil optage. Oftest når virksomheder tilbyder rentefri finansiering eller andet på f.eks. forbrugslån, så tjener de pengene gennem gebyrer eller andet. Hvis du dog skal låne pengene, så kan jeg anbefale den her side: https://www.laantildig.dk/ . Der kan du også læse mere om, hvad du skal være opmærksom ved et lån. Du kan også få et godt overblik over, hvor lånet er billigst henne :-)

30-11-2018
Mullen91
Mullen91
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...