Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Forbrugslån - GO/NO GO??

Vi har skrevet os op til et hav af boliger efterhånden og venter på vi bliver tilbudt noget. Pt kan vi ikke flytte før tidligst 15.marts - så der er rigelig med tid. (Har dog ikke rigtig nogen idé om hvor lang tid man venter, da man bare står som nummer et eller andet...) Men i hvert fald kunne jeg godt tænke mig at få "opdateret" vores møbler når vi dertil hvor vi er flyttet. Det drejer sig faktisk om næsten alt. Sofa, sofabord, garderobeskab, spisebord + stole, seng (madrasser har vi..) Pt har vi bare ikke pengene til at købe så mange møbler på én gang og vi er begge på KH, så faktisk kan vi slet ikke optage lån. Men når vi når den anden side af jul skal jeg til at søge job, som forhåbentlig så starter 1.marts. Har tænkt mig at søge ALT hvad der søges kan. Vil gerne ud af KH og "klare mig selv" så at sige. Men, er der nogle af jer der har erfaringer med optage lån i forbindelse med køb af nye møbler? Kan man overhovedet det? Er det i banken man tager lån? Og kan det overhovedet betale sig? Pt har vi et indskudslån (fra banken, trods vi er på kh) som vi er færdige med at betale af på til februar. Også derfor vi ikke vil flytte før, men det er jo lige rundt om hjørnet. Ved dette lån ender vi med at have betalt ca 2.500 mere end vi egentlig lånte. Ved ikke hvor mange penge vi skal bruge til de møbler men nok i hvert fald 20.000 .. Så hvis jeg får job og min kæreste forhåbentlig også gør. Kan man så godt tage lån til møbler i banken? Og SKAL de have papir/forklaring på hvad pengene skal bruges til når det ikke er "mere" end 20.000 ? Forbrugslån er vel egentlig sådan nogle man tager hos forhandleren - eller hvad? Og der er fx elgiganten som har 60 mdrs rentefrit - men kommer man ikke til at betale en hel masse mere end varen egentlig koster alligevel? Og findes der overhovedet møbelforretninger der har sådan en ordning? Det bliver self. nok kun en realitet hvis vi begge er i job når vi flytter.

24-11-2012
Lilleas
Lilleas

Jeg har lige som andre også taget et forbrugslån, som disse https://www.nylaan.dk/forbrugslaan/ og der skal man være opmærksom på at vilkårene kan være meget forskellige. Hvis man kigger sig godt for, så er det dog muligt at få et lån på rimelige vilkår.

14-03-2019
muttimusen
muttimusen

Jeg vil stærkt foreslå at spare op i stedet for at tage sådanne lån. For eksempel, hvis du tager et lån for 10000, vil du ende med at betale dobbelt eller mere tilbage.

https://sparexperten.dk

21-02-2019
Euphoria_21
Euphoria_21
Graviditetsuge 38

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

21-02-2019
Euphoria_21
Euphoria_21
Graviditetsuge 38

Jeg kan aldrig anbefale forbrugslån. Se om du ikke har andre muligheder ellers skal du tænke dig virkelig godt om inden.

Vh,

Christina // https://www.casinochef.dk/

31-01-2019
stina0312
stina0312

Jeg er arbejder som hobby tekstforfatter hos https://www.lån.dk og vil klart anbefale, at man sparer op istedet for at ansøge om et forbrugslån.
Forbrugslån er ofte den dyreste løsning der findes i længden og derudover kan det også bedre betale sig, at gå ned i sin lokale bank og få gennemgået sin økonomi istedet for blot, at optage et forbrugslån.

25-12-2018
Jesper Lyn
Jesper Lyn

Jeg kan ikke anbefale den slags forbrugslån. Jeg var selv så smart at tage et kviklån, igennem https://mrfinans.dk/ hvis jeg ikke tager fejl, så jeg kunne købe alt det nyeste babyudstyr, da vi fik vores første barn. Om jeg har fortrudt det? I den grad. Det er så sure penge at skulle betale hver måned, og man kommer som regel til at betale 50 % mere end man har lånt.
Så forbrugslån er No-go herfra.

07-12-2018
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen

Åh nej, gør det ikke, du skaber bare problemer for dig selv - vent til du har fået job og sparet op. Hvis du så har råd, så kan du købe møbler kontant. Har du ikke, så har du bestemt heller ikke råd til at tage forbrugslån - det er den dyreste måde du kan gøre det på. I øvrigt, så kan du spare meget på at købe brugte møbler. Det har jeg selv gjort, og der er rigtig mange fine møbler til salg i god stand, til under halv pris ift nypris :-)

06-12-2018
Ridrost
Ridrost
Barn på 2 år og 7 måneder

Hej Lilleas :-)

Som mange af de andre også skriver, så vil jeg sætte mig rigtig godt ind i det lån du evt. vil optage. Oftest når virksomheder tilbyder rentefri finansiering eller andet på f.eks. forbrugslån, så tjener de pengene gennem gebyrer eller andet. Hvis du dog skal låne pengene, så kan jeg anbefale den her side: https://www.laantildig.dk/ . Der kan du også læse mere om, hvad du skal være opmærksom ved et lån. Du kan også få et godt overblik over, hvor lånet er billigst henne :-)

30-11-2018
Mullen91
Mullen91

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

30-11-2018
Mullen91
Mullen91

Det er vigtigt at sætte sig ind mulighederne, da der kan være stor forskel på renter og afdrag på forbrugslån.

Vi har samlet en guide på Lånet.dk, hvor du kan læse om fordele og ulemper ved de forskellige lånetyper. Læs mere her: https://xn--lnet-qoa.dk

29-11-2018
Jesper Hansen
Jesper Hansen

Hej Lilleas,

Forbrugslån er aldrig en god idé, og ikke anbefales værdigt. Er der ingen mulighed for at låne penge fra er familiemedlem eller nær ven?

Eventuelt kan du jo forsøge a opspare over en periode, eller tage et ekstra job? Måske har din kæreste bedre muligheder, men da jeg ikke kender jeres baggrund, så er det også meget begrænset hvad man kan give af gode råd til "fremmede"

Mvh
Sandra

15-09-2018
Sandralille
Sandralille

Der er ikke så meget at rafle om, hvis du kan undgå et forbrugslån, så skal du det. Det er dyrt og du vil fortryde det. Forsøg istedet at låne hos dine forældre eller spar sammen. Se evt. denne oversigt https://forbrugerfinans.dk/forbrugslaan.php , hvis du helt reelt vil se, hvad forbrugslån egentlig koster dig!

Mvh.
Jacob

14-09-2018
JacobMedBettemand
JacobMedBettemand
Baby på 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...