Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvor meget energivenlige er i???

Vi er begyndt at tænke lidt mere over det så vi har bestilt solceller som vi snart får For at spare på strømmen, derfor har vi også skiftet alle vores hårde hvidevarer ud til Energiklasse A og A+ også fordi så skulle elregningen gerne falde også, da vi kun har bestilt et 3,2 kwh anlæg. Vi har så også købt en varmepumpe også energiklasse A som gerne skulle kunne flytte brændeovnsvarmen mere rundt i huset så vi spare på det også. Derudover har vi bestilt nye vinduer til hele huset så vi også kan spare på varmen, så glæder mig meget til at se til næste år hvor meget vi spare på det. Derudover igen har vi så sparepærer i alle lamper i hele huset Hvad gør i for at være energivenlige???

29-11-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Jeg sortere affald, har sparepærer de steder hvor lyset brænder mest, tager hurtige bade, smider meget sjældent mad ud og bruger stort set alle tester fra aftens maden, fylder altid vaske og opvaskemaskinen helt inden jeg starter, fylder kun elkogeren så der er nok til teen el kaffen, slukker altid tv'et på kontakten og har ingen standby apparater. Det er det jeg lige kan komme i tanke om.

24-11-2013
SidseMor
SidseMor

Køber alt, der er mulig øko. Slukker lys i de rum, vi ikke er i. Går ud og handler i stedet for bilen. Sorterer så meget affald vi kan. Tager korte bade. Lufter ud efter de foreskrevne regler:) pakker gaver ind i avispapir. Kunne sagtens blive bedre til det med ikke at bruge tørretumbler (det er lidt for uoverskuelig lige nu)

24-11-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

Ja.. Også har vi jo en bil, men vi er flere om den, og her er ingen kollektivtrafikk, så man bliver sgu nødt til at ha den, man kan jo cykle, men det er 20min ind til byen med bil, og når man har en lille på 8 mnd og er gravid, så er det i overkant langt at cykle, hvertfald om vinteren :D ha en dejlig dag alle sammen

23-11-2013
synnelouise
synnelouise

Sikke en dejlig tråd , og det er så skønt at se at så mange er så beviste

23-11-2013
synnelouise
synnelouise

her tror jeg nok vi efterhånden har fået skiftet alle pære ud til energi venlige. jeg sotere alt vores affald. nemt da vi bor i et dejligt kvarter med papir, glas, køkken affalds klokker og en container til div. hvilket jeg ikke rigtigt bruger køre gerne på genbrug med det. køber gerne brugt og sælger lige så gerne. bruger div sæber til bad hånd og vasketøj med så lidt kemi i som muligt. vi har kun bil når vi låner svigerfars. da vi ikke har noget mod bus og cykel.

14-08-2013
beccahj
beccahj

Tager lige fat i en gammel tråd her .. Vi tager en del på torvemarkeder og køber økomad uden emballering. Bruger cykel, ben og off. transport.. Vi køber meget genbrug, DBA og Reshopper er fantastisk :) Sælger også brugt, så andre kan få glæde af det .. Tager på bagagerumsmarked markeder som sælger og køber.. Tørretumler intet - Hænger alt op.. Spiser meget vegetarmad råt.. Bruger mange uldsokker om vinteren haha.. Korte brusebade.. Så få kemikalier i husholdningsprodukter som muligt! ...

14-08-2013
Sal85
Sal85

op med den

29-11-2012
Tobiasmor
Tobiasmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...