Når børnene er syge, hvad gør I?

Jeg er jo alene med 5 børn og de 3 store kan somregl godt være alene hjemme, når de er syge. De yngste på 4 og 6 år kan jo selvfølgelig, men synes så heller ikke at de er syge ret tit. Men i torsdags blev jeg efter få timer på arbejdet tinget op af børnehaven at Jack var syg. Jeg tog selvfølgelig hjem med det samme. Fredag var han i bedring og jeg tænkte, at jeg kunne tage ham med til konferencen, som jeg skulle til. Men jeg tog fejl, for han kastede op i bilen på vej derind. Hjem igen. Fredag eftermiddag er han ved at være frisk igen og lørdag og søndag var han også frisk. I børnehave med ham i morges, men få timer senere bliver jeg igen ringet op og nu havde han høj feber og var rigtig dårligt tilpas. Jeg drøner jo hjem igen, men det er ikke rart, for jeg har også et arbejde, som jeg skal passe. Imorgen tager hans far ham, til trods for at det også passer ham virkeligt dårligt, da ham selv lige er startet op efter 7 ugers sygemelding. Hvad gør I andre enlige mødre? Jack var først syg med maveonde, som jeg er blevet smittet med og nu har han influenzalignende symptomer. Der er jo så risiko for at Jamie på 4 også bliver smittet :-(

03-12-2012
Lykken
Lykken

Hvordan kommer man i kontakt med mulige kandidater til rollen som reservebedst?

04-12-2012
Lykken
Lykken

Ja, hvis vi løber ind i sådan et problem gentagende gang, så er det værd at overveje.
:-)

03-12-2012
Lykken
Lykken

Jeg kan desværre ikke flexe :-(

03-12-2012
Lykken
Lykken

:-) synes egentlig heller ikke mine børn er syge ofte og det er somregl overstået på et døgns tid eller 2, men denne gang er Jack jo desværre ramt af 2 sygdomme lige i rap. Jeg var selv syg med migræne i tirsdags. Torsdag bliver jeg ringet op af børnehaven og måtte blive hjemme fredag. Og idag bliver jeg desværre kaldt hjem igen og for at det ikke skal være løgn, så er jeg selv ramt at kvalme, mavekramper, diarre og feber. De er yderst forstående på arbejdet, men det er alligevel træls, at måtte blive hjemme så meget over en kort periode.

03-12-2012
Lykken
Lykken

Jeg har absolut heller ikke andre til at tage mine syge børn. Bedstefar går ellers hjemme, men ham gider ikke. Han er endda ikke plaget af alderdom, da han kun er 54 år.
Min mor har ofte fridage fra hendes arbejde, men hende kan jeg heller ikke få til at hjælpe. Hum kommer altid med en eller anden undskyldning om et eller andet, så hun ikke kan passe.

03-12-2012
Lykken
Lykken

Hov det blev da et langt indlæg :-(

03-12-2012
Lykken
Lykken
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...