Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Champagne og gravid.

Hej peeps. Jeg er 17+6, og har endnu ikke dannet mig en mening om alkohol under graviditet, da jeg ikke har haft noget behov overhovedet endnu. Men i aften kl 12 kunne jeg godt tænke mig et enkelt glad champagne, og ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til hele dette gravid og alkohol. Ved at barnet får samme promille som mor gør, men er det mere eller mindre alt der er I det? Nej, mit barn skal ikke være fuld og det er heller ikke hvad jeg vil i aften. Men hvor meget mener i er okay at drikke kl 12, og hvad med under den gode middag? Hvis man drikker 2 glas i løbet af 6 timer, mens man er gravid, er man så uansvarlig?

31-12-2012
Elefisk
Elefisk

Jeg mener heller ikke at der er nogen grund til at drikke alkohol i den tid man er gravid. Har heller ikke tænkt mig at drikke alkohol når jeg engang skal amme. For mig giver det meget mere mening at få en masse vand og alkoholfri drikke

27-12-2018
Baby på 15 måneder

Jeg har personligt intet tilovers for kvinder der vælger at indtage alkohol, ryge cigaretter eller tage stoffer når de venter et barn.

Når man er gravid har man en pligt til at passe godt på den lille nye verdensborger.

25-12-2018
Henr83
Henr83

Jeg er selv 14 uger henne og jeg har ikke selv tænkt mig at røre nogen form for alkohol, jeg tager et glas børnechampagne for at føle man skåler ind i det nye år ligesom alle andre. Har ikke selv samvittighed til at kunne drikke et enkelt glas alkohol. :)

22-12-2018
Malle24
Malle24
Baby på 12 måneder

Tusind tak for de mange svar. Jeg nippede til et halvt glas asti hele aftenen, og er vældig tilfreds med mig selv. Nu er det jo ikke alle der drikker alkohol for procenterne, og jeg er en af dem der faktisk godt kan nyde smagen. Jeg kunne aldrig finde på at drikke mig fuld eller det mindste beruset med en bebs i maven, men at nyde smagen af asti nytårsaften synes jeg ikke jeg ville undvære.

02-01-2013
Elefisk
Elefisk

Min mening er ingen alkohol overhovedet under graviditeten. Hvorfor tage chancen ?? Er det det værd ?

01-01-2013
spockle
spockle

Syntes det er ok med ett lille glas champange vid midnat

31-12-2012
Finamy
Finamy

Er det så vigtigt og drikke alkohol? Kan simpelthen ikke forstå det... I min verden er der hverken plads til rygning eller alkohol, når man er gravid.

31-12-2012
Fisken1985
Fisken1985

Jeg tillader mig også at drikke et lille glas asti med min mand kl. 24.. I min sidste graviditet drak jeg børnechampagne,men røg indtil uge 13.. Så jeg ska bestemt ik være hellig! Men jeg ser ingen grund til at drikke mere end et glas.. I sidste ende er det kun din egen samvittighed der ka bedømme om det er ok.. ;-)

31-12-2012
MissRock
MissRock

Vi er 2 par der fejrer nytår sammen iaften og begge ret højgravide, vi er enige om at et lille glas champagne og et glas rødvin at nippe til gennem hele middagen er ok.. :)

31-12-2012
Mettesmede
Mettesmede

Tjaaahh det er jo op til en selv, vil tro jeg fik 2 små glas vin igennem de 9 mdr, og helt ærligt så føles det sgu egentlig lidt menings løst, når nu man alligevel ikke skulle ha en lille fjer på. Jeg var gravid i Brasilien og der er det tradition for mange have fester, så jeg drak en del alkoholfrie øl og drinks. og faktisk så føltes det meget federe mentalt. Hvis jeg var i dine sko ville jeg drikke et lille glas ved midnat..

31-12-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

altså min mening er at man ikke skal ryge eller drikke mens man er gravid, jeg havde selv termin i fredags og jeg har endnu ikke født, så det bliver børne champaign der er i mit glas i år.. men der er delte meninger om det og det er vigtigt at du selv danner dig din mening om alkohol og lignende emner under din gravidite. rigtig godt nytår, håber du kommer frem til det du synes er rigtig..

31-12-2012
belindamarie
belindamarie

Der er jo mange meninger om dette. Nogle er ret præcise med anbefalingerne, mens andre nok (som jeg) tænker, at påbudet er for at undgå legalisering af hyppig alkoholindtag. Jeg tror ikke, at det er skide smart at drikke snaps (stærkt alkohol), drikke sig beruset eller drikke alkohol dagligt eller ugentligt. Jeg synes personligt ikke, at du er uansvarlig, med et par glas over så mange timer denne ene aften.

Du kan jo gøre flere ting:

- Drikke børnechampagne (det gjorde jeg sidste år - endda den flotte flaske med Disney prinsesser *lol*)

- Fortynde det med lidt dansk vand

- Nippe til det over noget tid

- Springe over, og fryde dig over, at du kan skåle næste år.

Godt nytår :-)

31-12-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...