Overraskelse, ja tak.

Jeg er en ung pige der kun lige er fyldt 18, min kæreste er 20. Vi havde snakket om og få et barn- så jeg havde smidt mine p-piller pga. Der stod på nettet der kunne gå flere år før man kunne blive gravid. Men det skete så hurtigt, inden jeg fik kigget mig over skulderen sagde lægen jeg var gravid i 9'ende uge.. Jeg er i uge 13 nu. Det hele er godt nok spændende men jeg er også super nervøs. Jeg kunne godt tænke mig og høre fra nogle der har prøvet det før og hvordan det var med deres første gang. Vi går kun og venter på vi skal til nakkefolds scanning, hvad det går ud på har jeg ingen anelse om, men hvad det handler om har jeg fuld forståelse for. Så det var egentlig bare for lige og komme ud med tankerne engang jeg lige har skrevet det her. :-)

04-01-2013
natasha94
natasha94

Mange tak til alle dem der har skrevet! Det var en kæmpe hjælp. Vi har jo som sagt været til scanning for aller første gang.. Det gik godt, jeg var dog ikke så langt henne som vi havde regnet med. Jeg fik af vide jeg kun var 9+2 uger henne, så det var noget af en forskel.. Om 3 uger tager vi til scanning igen til nf. Det var godt nok vildt og se det lille hjerte hamre derudaf og hun sagde det hele så fint ud så nu er vi spændt på den næste scanning!:-) .... Lige nu bor vi i skælskør, men skal til og flytte til Næstved for og komme tættere på familien.

11-01-2013
natasha94
natasha94

Nej hvor spændene! Men man kan vel ikke få kønnet afvide så tidligt kan man? Tak :-)

05-01-2013
natasha94
natasha94

Mange tak. Ej hvor dejligt, jamen tillykke til dig også :-) okay tak skal du have, så ved jeg da en del mere om det. Jeg er blevet kaldt til scanning her på mandag, så det er jo lidt spændende og vi krydser begge fingre for det hele ser fint ud :-)

04-01-2013
natasha94
natasha94
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...