Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Må man male?

Nu et situationen den at vi er ved at bygge nyt hus og der skal males nu her. Der er mange delte meninger om, om man må male. Det er alm vægmaling vi har valgt, og der bliver luftet godt ud hele tiden. Hvordan ville i gribe den an? Har selv tænkt at jeg skulle male med lidt hjælp, da det er det eneste jeg stort set kan lave. Men er meget i tvivl om det er dumt? Hjæææælp!

18-01-2013
Viibse
Viibse
Baby på 7 måneder

Man kan få økologisk maling, som er væsentlig mildere en alm. maling. Men ellers vil jeg sige, mal og luft godt ud i nogle dage. Lugten forsvinder meget hurtigere ved udluftning.

22-04-2020
SanneKær
SanneKær

Jeg har selv været ret meget i tvivl om det var ok, at male nu da jeg er gravid. I sidste graviditet lod jeg være af sundhedsmæssige årsager. Men nu er jeg faldet over en naturmaling fra https://purepaint.dk. Der er ikke tilsat en masse giftig stads og jeg har lige malet med den. Super maling med god dækning og så bonus med ingen lugt! Det er klart en anbefaling værd herfra!!

03-03-2020
GreenMoM
GreenMoM
Barn på 1 år og 8 måneder

Personligt ville jeg lade være... Men jeg er jo ikke dig, og du skal gøre det du har det godt med...

Sundhedsstyrelsen fraråder det... Og jeg tænker ikke at de fraråder det for at irritere folk, men for at vejlede...

18-01-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

Ellers kan du hører din JM om hendes mening :) Det ville jeg nok foretrække, for vi ved allesammen at vi skal passe på ikke at indtage for mange "giftstoffer" og hun kan også vejlede dig i bevægelser og hvor meget du "bør" løfte :) Held og lykke med projektet

18-01-2013
Nyiklubben
Nyiklubben

Tusind tak :) ja jeg bruger heller ikke noget med parfume, parabelen osv, og overholder alt hvad man skal. Så tror ikke at der sker noget når jeg tager det stille, men er da nervøs. Men selv kvinder der er malere eller som arbejder i et parfumeri får sunde og raske børn, man kan jo også overdrive. Men har det på samme måde som jer :)

18-01-2013
Viibse
Viibse

man fraråder gravide og male, men igen der er så mange ting som man fraråder:) dog ville jeg selv personligt ikke male. Har heller ikke farvet hår eller brugt perfumer i 6 mdr. Og manden sagde for 3 mdr siden at nu skulle vi bruge neutral vaskemiddel og skyllemiddel for at formindske allergi osv:) men det er op til en selv hvor meget (panik) man vælger og gå i:) held og lykke med det hele :)

18-01-2013
CaLiHa666
CaLiHa666
Planlægger

Tak for jeres svar :) jeg ringede lige til en maler, som sagde at hun var ikke bekymret over selve malingen, men at når jeg er 29 uger henne, ville hun passe på med bevægelserne. Når man ikke var van til dem, skulle man tage det med ro, og det var kun derfor hun var betænkelig over det. Men mener også at når vi lufter godt ud, ikke sover i det og jeg holder en masse pauser og kun gør de små ting, og andre hjælper mig med der grove, så skal det nok gå. Hun sagde også at hun malede selv indtil uge 30 og hun ventede tvillinger.

18-01-2013
Viibse
Viibse

Min svigerinde er maler, og hun siger at man helst ikke skal male som gravid og hvis en maler bliver gravid, bliver hun nødt til at blive hjemme tidligt end os alle andre.

Jeg malede en gyngestol, men det var udenfor. Din krop skal helst undvære kemikalier.

18-01-2013
meeraq
meeraq

Det er heldigvis ikke så anstrengende og kan holde alle de pauser jeg vil. Men min kæreste er ikke ret god til at male og han knokler i forvejen hans bagdel ud af bukserne, for at vi kan færdig lidt før termin. Har så dårlig samvittighed, og tænker at hvis jeg evt har en maske på, så er det ikke så slemt? Men ved ikke! Hvad med gravide som arbejder som malere, de kan jo ikke bare stoppe med deres arbejde fordoble bliver gravide?

18-01-2013
Viibse
Viibse

Jeg ville nok springe malerarbejdet over.. Og finde et andet projekt,der var lidt mindre anstrengende og uden risiko for dig eller barnet.. Sy gardiner til børneværelset? Eller gå på jagt efter ting i mangler?

18-01-2013
MissRock
MissRock

Jeg er 29 uger henne idag forresten :)

18-01-2013
Viibse
Viibse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...