Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

2 måneder - og vil ikke spise!

hej alle. min datter på knap to måneder vil ikke spise mere :-( hun plejer at få mellem 110 og 140 ml hver fjerde time, men nu vil hun altså ikke mere. Hun vil gerne have kamillete, hun tager det faktisk med det samme, men lige i det øjeblik flasken med mælk rammer hendes mund skriger hun.. har prøvet alt, dvs alle mulige forskellige slags erstatning, 6 forskellige flasker med forskellige dutter. har også prøvet med flere huller i dutten, så det kommer hurtigere men ingen af tingene har virket. hun tager højst 15-20 ml hver 7-8 time :-( vi kører på tredje dag nu. Hun trives stadig fint - altså vil snakke, sove osv. det skal også lige siges at hun har kolik.. ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre nu :-(

18-01-2013
JeanetteKaas
JeanetteKaas

Er der nogen der er kommet med et svar på dette spørgsmål. Forløbet der bliver beskrevet er nemlig en tro kopi af vores forløb med vores snart 2 måneder gamle datter. Falleret amning, starter med at spise meget ved flasken skifter til at spise 50-80 ml pr gang (er begyndt nogle gange at tage 100 ml) og er ofte meget urolig, når hun skal have flaske. Vi er nødt til at lægge hende på puslebordet og køre med føntørren, hvis hun skal slappe af imens hun spiser. Undtagen om natten, der er hun ret afslappet under maden. Det hele medvirker til at hun ikke tager nok på og har fået et knæk i sin vægtkurve, der også hele tiden har lagt under anbefalingerne.

16-03-2018
Katrinemath
Katrinemath
Baby på 11 måneder

Tror jeg ville droppe kamille teen, da det kan være hun har fået mere smag for den end for mme, dog vil jeg koge noget vand og køle af så man kan tilbyde hende vand istedet for. Netop for at få væske i hende;-)

01-06-2013
kirped
kirped

Jeg har også en datter på knap 2 mdr., hun vil heller ikke rigtig spise noget. Det skal siges, at vi startede med at amme, men det gik galt, da jeg fandt ud af at hun ikke tog nok på. Havde på 4 døgn taget 5 gram på. Og det er ko ikke nok. Og det fik mit korthus til at vælte. Så vi er nu på mme, NAN1, i starten tog hun gerne 100 ml på en gang og på ingen tid. Men nu tager hun kun mellem 50 og 80 ml ad gangen. Melder sig ca. hver 2-3 time og det er nogle gange en kamp at få hende til at spise. Og får ikke at gøre det bedre, så sover hun igennem om natten, de fleste nætter. Det ska så siges at hun så om morgen, efter hun er blevet vækket kan tage mellem 100 og 150 ml. Vi har prøvet med 2 forskellige flasker og en større flaskesut. Men syntes stadig ikke det er blevet bedre. Jeg er nok også meget fokuseret på, hvor meget hun spiser. Hun har lavet et lille knæk på hendes kurve. :( Hun virker ellers glad for tilfreds, hun er godt til at holde øjenkontakt og udvikler sig fint.
Ved ikke hva jeg ska gøre?? Det går mig rigtig meget på og når hun kæmper imod, når hun får flaske bliver jeg rigtig usikker.

01-06-2013
Louiie
Louiie

Super skøn læsning at det går fremad. :-)

20-01-2013
Julimor3
Julimor3

Hun har ikke feber eller noget. det er gået bedre idag, hun er stadig ikke oppe på det normale hun plejer at spise men det går fremad! nu skal vi heller ikke kæmpe lige så længe! min sp kommer på mandag også vil jeg lige have en god snak omkring det!

19-01-2013
JeanetteKaas
JeanetteKaas

Har hun feber eller andre indikationer på hun er syg?

Det du skal være mest obs på er at der bliver ved med at være våde bleer, er der ikke det i et hvis tidsrum 6-12 timer så skal du ringe læge/vagtlæge.

Har kamilleteen været sødet med sukker?

Jeg ville forsøge med mælken og så give kamillete bagefter ( uden sukker) for at få væske i hende. Hun kan godt klare sig uden mad lidt tid, men det skal ikke vare ved. Vi andre kan også have dage hvor vi ikke spiser alverden.

Men syntes dog det er en lidt mærkelig udmelding fra sp. Sagde hun hvor længe det var okay det var sådan?

18-01-2013
hellegaard
hellegaard

har snakket med min sp og hun siger bare at det ikke gør noget. hm.:-( synes altså bare at det et mærkeligt! Hun fik 25 ml kl 5 imorges, 15 ml kl 9.30 og fik 15 ml igen kl 12.30 :-( har dog lige fået hende til at tage 70 ml men det er jo stadig ingenting.. og det var heller ikke uden en lang kamp den her gang :-(

18-01-2013
JeanetteKaas
JeanetteKaas

Jeg synes bestemt også du skal kontakte lægen og måske også din sundhedsplejerske... De der sundhedsplejersker er nogle meget kloge koner, og man bør benytte deres enorme viden, når man har brug for det!

Hold os lige opdateret!

18-01-2013
MutterGadegård
MutterGadegård
Barn på 2 år og 5 måneder

Jeg ville helt klart tage fat i lægen, et så lille barn skal have meget mere end det du beskriver. Har ikke nogen forstand på hvad der kan være årsag til det, men jeg ville under alle omstændigheder kontakte lægen.

18-01-2013
Julimor3
Julimor3
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...