Er jeg den eneste herinde der har valgt at blive forældre alene? Er blevet insemineret.

Hej. Jeg er en kvinde på 36 år som har ønsket at blive mor de sidste 8 år mere eller mindre. Jeg har da haft seriøse forhold og mit sidste var med en fyr der sagde at han ville det samme som jeg men... Efter vi var flyttet sammen og der var lavet værelse til hans barn fandt han ud af at han alligevel ikke ville have flere børn. Ja så forholdet endte og jeg har så valgt at gå denne vej. Jeg har været utrolig heldig blev gravid efter kun 2 forsøg uden at blive stimuleret med hormoner. Så nu er jeg sat til d 16/6-13 hvor jeg venter en lille pige. På det tidspunkt er jeg 37 år. Jeg håber da på et tidspunkt at finde en dejlig mand men må da indrømme at jeg lige nu fokusere på den lille trold jeg venter. Jeg har 2 katte(brødre) på 1 år som er utrolig gode til små og store børn. Jeg kunne godt tænke mig at høre fra andre der har valgt at gå denne vej da jeg pt. ikke kender andre der er i ligende situation. Ligeledes ville det være dejligt at få nogen tip til integrering at et spædbarn og et par misse basser. Jeg bor i en 3 værelses på 4 sal så de er inde katte som er vant til at færdes i hele lejligheden og er ved at forstå et nej er et nej. Mange hilsner herfra

21-01-2013
Frkmost
Frkmost
Barn på 3 år og 8 måneder

Hej. Jeg har også valgt insemination. Jeg er 40 år og har lige fået en lille dreng 5,5 uge for tidligt. Vi har været indlagt på neonatal, da hans lunger ikke var helt udviklet. Nu er vi lige kommet hjem. Jeg bor i en 2-vær. Lejl på 3. Sal. (Godt nok med elevator) Han er hel perfekt og er en nem lille dreng. Jeg har ikke fortrudt at blive Singlemom. Jeg har for længe siden gjort op med mig selv, at det ville og kunne jeg godt klare. Derfor er det ofte alle andre, der bekymre sig på mine vegne. Jeg véd da godt, der kan komme svære og hårde situationer, men dem må man tage, når de kommer. Glæd dig. Det er det rigtige valg du har taget.

04-06-2013
Mact
Mact

Hej igen. Ja så har jeg fundet ud af hvad køn den lille er. Endnu en lille pige og jeg er bare så glad for det. Det er den bedste følelse at blive mor. Også selvom jeg gør det alene, mine børn vil aldrig være i tvivl om at de er ønsket og elsket.

03-06-2013
Mona76
Mona76

Heldigvis er vi mange der har valgt at forfølge og ikke mindst at gøre noget ved det brændende ønske om at få et barn

Jeg er 37, blev gravid ved 3. inseminering og har termin primo november :-)

17-04-2013
Lindgaard
Lindgaard

Mona76 jeg er imponeret over du venter barn nr 2,det er min store drøm at gøre det samme og håber da inderligt at det kan lade sig gøre. Pøj pøj med det.

11-04-2013
Frkmost
Frkmost

Iiiihh hvor er der kommet mange dejlige svar,stort tillykke allesammen med jeres små krudtugler.

11-04-2013
Frkmost
Frkmost

Nej du er IKKE alene, jeg har en skøn lille datter  som bliver 2 den 23 juli i år. jeg er selv 36år og gravid igen, men jeg har ikke fundet ud af kønnet da jeg ikke er så langt endnu.ang. mand ja så må han jo komme og finde mig, jeg har ikke tid til at rande i byen da Anna optager meget af min tid, og det har jeg valgt.

hvis du har spøegsmål er du velkommen til at skrive..

10-04-2013
Mona76
Mona76

Tillykke med graviditeten. Jeg er 38 og er også blivet insemineret. Jeg venter en lille prinsesse, og har termin den 26/6-13. Der er mange derude som går samme vej. Har en veninde og en kollega der har også har truffet det valg, og de er også begge gravide. Endnu engang tillykke.

19-02-2013
Dolly1974
Dolly1974

Jeg har også valgt at blive insemineret, er kun 28, men har vidst hele livet, at mit mål med livet var at blive mor... Jeg venter mig en lille pige pr. 3. juni i år..

29-01-2013
Jane1202
Jane1202

Hov.. Google Selvvalgt enlig mor, så kommer i ind på en ret overskuelig hjemmeside...:-)

28-01-2013
Beta2823
Beta2823

Vedr. SEM, fik jeg at vide man skal gå ind på nettet og søge gruppen, ikke FB, skrive en mail til admin. og så får man en invitation til gruppen på FB.. Knus herfra

28-01-2013
Beta2823
Beta2823

Hej Frkmost

Et stort tillykke fra mig også. Jeg er selv alene mor til en lille dreng på snart 8 mdr. Vi har ingen kontakt med hans far. Det er hans far ønsket ikke at skulle være far... Har selv to misser og har været så heldig at de har taget rigitg godt imod lillemanden. De syntes dog at de skal ligge alle de steder han ligger. Især puslebordet:0) Jeg har lagt et håndklæde, som jeg fjerner når jeg skal bruge puslebordet osv. Syntes at du er sej og ønsker dig og den lille rigtig meget helt og lykke...

NB. så at nogle skrev at der var en gruppe på faecbook. Men kan ikke finde den er det en lukket gruppe?

27-01-2013
Futtefie2012
Futtefie2012

Tillykke med den lille kommende baby - og tillykke med, at du har turdet tage valget og vælge dit barn TIL. Jeg synes simpelthen det er SÅ  flot, at du/I tager den beslutning og fører det ud i livet.

Hatten af for jer, og lykke til fremover *SS*

21-01-2013
Myklemyr
Myklemyr

Uuuhh hvor er det spændende!!! Håber alt godt for dig:0)

21-01-2013
Frkmost
Frkmost

Jeg er i samme båd!!
Har ventet og ventet på prinsen...nu nærmer jeg mig min 36 års fødselsdag og har taget springet.
Hvis alt går som planlagt, så skal jeg insemineres første gang i denne uge...hvis jeg altså fanger ægløsningen :)

Vil bare lade dig vide, at du ikke er alene, heller ikke om at have kat - så tillykke med din kommende lille pige :)

21-01-2013
Lenepigen
Lenepigen

Tusind tak for alle lykønskningerne og tak for de gode råd. Jeg vil helt sikkert bruge nogen af dem,jeg har ligeledes været inde på SEM kort,dejligt med et godt tip:0). Rigtig god dag.

21-01-2013
Frkmost
Frkmost

Stort tillykke med graviditeten..:-) Min veninde har truffet samme valg som dig, og jeg ved hun har stor glæde af et forum på nettet og facebook der hedder SEM ( selvvalgt enlig mor) Du kan jo prøve at Google det..:-) knus og tillykke igen herfra

21-01-2013
Beta2823
Beta2823

Tillykke med graviditeten.
Held og lykke.

21-01-2013
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 10 måneder

Først og fremmest kæmpe tillykke med graviditeten! Har ikke været i din situation, men synes det er flot du tager springet, og er, uden at kende dig, sikker på at det valg fortryder du ikke!

Mht at introducere katte og baby, har jeg dog lidt erfaring at dele ud af!
Jeg har to hunkatte på 7 år og en hankat på 12 år. Alle tre neutraliserede. Jeg var meget spændt på hvordan de ville reagere!
Da vi kom hjem fra sygehuset, lod jeg Line sidde lidt i autostolen og ret hurtigt, kom de tre varaner (ja, det kalder vi dem, eller øglerne) én efter én hen for at se, hvad dét nu var for noget! De snuste lidt til hende og tabte med det samme interessen.
Men er ikke i tvivl om at den ene hunkat (som ellers normalt er meget sky, og ikke neget for børn) og hankatten er meget glade for hende. De opsøger hende tit og er usædvanligt tolerante overfor hende (nogle gange FOR tolerante, for jeg synes hun kan være lidt grov ved dem) Den anden hunkat er lidt ligeglad med hende, gør hende ikke noget, men gider hende heller ikke og går væk fra hende.

Så alt i alt en kæmpe succes!

21-01-2013
Maja78
Maja78
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...