Singlemor....nu gør jeg det!!

Uret tikker...og det har det gjort i snart mange år! Men de sidste 9 år har jeg været alene, ikke nogle seriøse forhold, selv om jeg har ledt, datet og håbet! Da jeg blev 30 satte jeg en grænse...hvis ikke der var dukket nogen prins op inden jeg blev 35, så måtte jeg igang selv. Det er så nu...til sommer runder jeg de 36 og selv om det er skræmmende, så er tanken om ikke at få børn mere skræmmende!! Familien bakker 100% op og glæder sig...selv prøver jeg at tage den lidt mere med ro - der kan jo gå lang tid! Men mit første forsøg med insemination er i denne uge...så det er pludseligt meget virkeligt og meget tæt på :) Men hvor har der været mange tanker inden jeg er kommet så langt...meget er slået op på nettet, bøger læst og mange veninder og venner har været med i overvejelser, tanker og grublerier... For vel er det stort at få et barn, men der er mange overvejelser når man er selvvalgt enlig og ikke mindst når der skal vælges doner..åben/lukket, udvidet/basis...osv. osv... Trængte lige til at dele det i dette forum, hvor andre også er i samme båd :) Der er mange der får hjælp til at få ønskebørn, men det er mest historierne om parrene jeg har hørt...så savnede at vide, at der var adre som mig :) Måske nogen kan bruge det som inspiration eller bare til, ikke at føle sig så alene!! Held og lykke til jer alle derude!!!

21-01-2013
Lenepigen
Lenepigen

Tak for info Dolly.
Øv, for jeg var netop til læge i december og lidt forvirret over den nye lov...der tydeligvis ikke er skrevet så det er til at forstå! Og jeg er endda vant til lovtekster...Men hlægen tjekkede flere steder i hendes systemer og mente ikke at det var muligt med åben doner i det offentlige,derfor valgte jeg privat jordemoderklinik.... ville da godt lige have haft med i overvejelserne om jeg skulle sparre de 12.000 kr.!
Men har dog ikke fortrudt at jeg som enlig valgte en jordemoder... klinikken var hyggelig, jordemoderen super god til at svare på sms og opkald med "mærkelige" spørgsmål  og der var god tid til snak, også i forbindelse med selve inseminationen - og så var briksen med bøjler byttet ud med bløde tæpper og puder, der var musik og levende lys - alt i alt en super dejlig oplevelse :)

Og så var der jo gevinst i 1. forsøg :) Så jeg klager ikke!
Så nu venter jeg bare.... er nu 8+1 og er konstant træt og ikke specielt sulten...maden lugter så kraftigt! Men ellers ingen gener og glæder mig bare til jeg kan fortælle det til hele verdenen :)

Held og lykke med graviditeten Dolly :)

08-03-2013
Lenepigen
Lenepigen

Jeg er selv gravid ved hjælp af insemination som enlig. Jeg er 22 uger henne. Tiden var også ved at læbe fra mig, og da det ikke gik, med ham jeg troede der skulle være far til mine børn. Valgte jeg at blive insemineret. Det gik hurtige end forventer, og i 2. Forsøg var den der. Lenepigen du skriver, at man ikke kan få åben donor via der offentlige, det passer ikke. Den 1. Oktober 2012, blev det muligt at vælge åben donor, gennem det offentlige. Tænkte det var rart at vide for andre, der måske overvejer dette, og også for dig, hvis du, hvilket jeg da ikke håber, skal gennem et længerevarende forløb, så kan det jo hurtigt løbe op økonomisk i privat regi.

19-02-2013
Dolly1974
Dolly1974

TAK for alle de søde ord - jeg er også lidt overvældet lige nu :)
Mine forældre, bror og svigerinde var inviteret på fastelavnsboller idag - dejligt lige at kunne smide den gode nyhed midt i kagehyggen! De er heldigvis ellevilde...
Kommer nu nok til at teste i morgen også...inden jeg ringer til jordemoder og læge.
Glæder mig til at nyde graviditeten og ikke mindst suge til mig af viden og vejledning herinde - der skal nok komme mange mærkelige tanker hen af vejen ;)

11-02-2013
Lenepigen
Lenepigen

ih hvor stort!! Krydser fingre for dig. Men mener bestemt også at en streg er en streg uanset hvor tydelig den er. Der var stort set ingen streg da jeg testede første gang, men den var nu god nok alligevel. Rigtig meget held og lykke og stor respekt for din beslutning her fra.

11-02-2013
henriettean
henriettean
Barn på 3 år og 11 måneder

Tillykke :) hvor er det stort!

11-02-2013
PiaPigen1987
PiaPigen1987

Tillykke!! :) en streg er en streg ;) den blir nok tydeligere om et par dage! Pøj pøj med det!

11-02-2013
Mettesmede
Mettesmede

Uhh tillykke med det (:

11-02-2013
LilleCilleMor3
LilleCilleMor3

Syvsover: Har testet de 2 sidste dage....og tror vist at den er der!!!
Selv om teststregen er lysere end kontrolstregen, så skulle den være god nok??
 - Og så endda i 1. forsøg og uden hormoner mv. - Krydser fingre for at det holder!!

11-02-2013
Lenepigen
Lenepigen

Hejsa Julimor3

Man kan aldrig spørge dumt!! Ellers bliver man jo aldrig klogere...

Du kan via det offentlige få behandlingen gratis. Men da jeg har valgt en åben donor med udvidet profil, kan jeg ikke benytte det offentlige tilbud (læger må ikke inseminere med åben donorsæd, men jordemodere mv. må gerne!!)

Jeg har derfor betalt for behandlingen og har selv udvalgt den donor jeg gerne ville have til min baby hos sædbanken. Det har været en rigtig god oplevelse og min jordemoder har stået klar til alle de spørgsmål der dukker op under behandlingen - hun har været super!

VH Lenepigen

11-02-2013
Lenepigen
Lenepigen

Wow - godt gået, held og lykke med det hele.

Synes det er så cool, at du har valgt det, og jeg håber at det lykkes for dig allerede i første forsøg :o) Og som Karoline skriver, så er det da på sin vis en fordel, at du ikke skal 'kæmpe' med en far, der måske/måske ikke er der - du får 110% selvbestemmelse over DIT barn, som DU har VALGT TIL - you go!!

21-01-2013
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...