er enlig mor på fuldtid og faren har meldt fra

jeg er enlig mor til en pige på snart 2 år nu har hende hjemme hverdag og hver weekednt. hendes far har meldt fra og vil ikke have noget med hende at gøre. eller vil se hende, det er snyd for hende. men jeg søger gode råd. søger voksen snak om aften, i grenå området

22-01-2013
nn123456
nn123456
Barn på 3 år og 2 måneder

Jeg er så ikke enlig mor, men har en mand der er rejst gennem sit arbejde de sidste 3-4 mdr. Jeg har en datter på 3 år og en søn på 1 år. Det er hårdt for os alle 3 (4), der er derhjemme. Jeg kan godt mærke på ungerne, når farmand er taget afsted og de bliver pylret. Pigen kan få tudeanfald (hun er også i trodsalderen). Men jeg har sagt til hende, at hun må gerne græde og sige til, når hun savner sin far og hun må gerne snakke om ham. Først fortalte vi ikke børnene hvorfor han er afsted, det tror jeg også det var hårdt for dem ikke at forstå hvorfor. Men jeg synes det blev lidt nemmere, da vi fortalte grunden.

Efter min mening, behøver du ikke fortælle hende grunden i starten. Men at I ikke bor sammen længere og nu kommer hun ikke til at se sin far så meget mere. Og det er iorden for hende (og måske dig) at være ked af det en gang imellem.

Håber du finder nogen at snakke med i samme situation.

22-01-2013
meeraq
meeraq
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...