Vær dog ligeglad med min alder læger!

Hej alle unge mødre.   Jeg er en pige på 20 år. der venter mit første barn den 1 - 3 - 13 så der er ikke så længe til, i kan tro mig og dens far glæder os rigtig meget til de nye roller som forældre. Jeg ville gerne fortælle min historie fordi den fyldte rigtig meget hos mig inden og i starten af min graviditet. Min kæreste og jeg har været sammen i tre år og bor i et dejlig lille hus med egen have og hund vi er lykkelige og begge meget aktive. Da jeg er igang med min uddannelse som pædagog snakkede vi om, om vi skulle vente til jeg er færdig med at prøve blive gravid eller om jeg skulle tage et års pause i mine studie. Jeg valgte det sidste fordi det var det rigtige for os. Da vi havde prøvet et halvt år blev jeg ked og måske og lidt bange for at det aldrig ville kunne ske og jeg ringede til lægen, da jeg ikke følte at det ikke var helt normalt. Men af lægen fik jeg bare afvide at jeg jo skulle regne min ægløsning ud ellers fandtes der nogle test. meeen nu var jeg jo meget ung og skulle jo nok overveje at vente.. hmm det er hårdt at få i hoved over en tlf samtale. Min mens udblev og jeg troede straks jeg var gravid jeg tog til en kvindelig læge, men der var ikke noget jeg sprugte om det var normalt nu jeg ikke var ældre. Hun ville ikke rigtig svare men kom ind på at jeg jo var meget ung og at jeg nok skulle gøre uddannelsen færdig + at min fyr jo ikke skulle tvinge mig til det bare fordi han er 13 år ældre og det har jeg aldrig nogensinde sagt noget om eller følt han har gjort!!!! Så jeg stod meget magteløs og var rigtig trist og ked fordi jeg vidste jeg da ville blive en ligeså god mor som en på 35 der havde fint job. økonomisk er der ikke nogle ploblemer herhjemme.!   Men heldigvis lykkes det helt af sig selv efter et år og der har ikke været noget siden. havde ellers besluttet mig at hvis de nævnte det en gang til så skulle de nok få afvide hvad de var vær.! Jeg håber i kan bruge min historie til noget hvis i står i samme situation, det er ikke sjovt og man føler sig meget alene i verden ! men heldigvis er alle lykkelige nu og både familie og venner og særlig os selv er meget lykkelige og spændte på vores lille guldklump kommer til verden.

22-01-2013
landersen
landersen
Barn på 2 år og 8 måneder

Det kan godt være at man i Danmark er god til at vente med at få børn. men sandheden er at chancen for at blive gravid er MEGET mindre efter de 30. 

Hvornår man vil ha børn er op til en selv. Jeg er selv 23 og vil gerne snart ha nr to i flokken. :) Min fødselslæge sidst sagde at jeg var perfekt til at føde fordi jeg var ung og kroppen kan nemmere klare det så. Havde en fantastisk fødsel og min krop er stadig den samme. Er så glad for at jeg er startet tidlig. så kan mig og min mand få alenetid når vores børn er flyttet hjemmefra . :)

 

Pøj Pøj med graviditeten. Krydser fingre for dig og husk at tænke positivt. det får man meget mere ud af. ;)

30-01-2013
Cecilia89
Cecilia89
Barn på 3 år og 10 måneder

Jeg er selv kun 20 år, kan godt forstå lægen lige spørger ind til alderen for det er ikke alle unge der er klar til det :) Men det lyder godt nok ekstrem i dit tilfælde ..

28-01-2013
karinahjortlund
karinahjortlund
Barn på 2 år og 3 måneder

Jeg var 20 da jeg fandt ud af at jeg var gravid, og min læge ønskede mig tillykke og sagde til mig: det er en god alder at blive forældre i, for han mente at kroppen kunne bedre klare det fysisk og at man har mere overskud.. og han var sådan et gammelhoved, men virkelig flink og frisk og mente ikke alder havde nogle betydning.. jeg er nu 21 og vores bette dreng er 6½ måned gammel :-)

22-01-2013
phillicia
phillicia

Nej det syntes jeg bestemt ikke. Men man føler sig virkelig dum og alene når man sidder der og får sådan noget afvide. særlig fordi jeg aldrig er til lægen og de bestemt ikke kender mig !

 

Men mange tak =D Glæder mig også rigtig meget. NUU må tiden godt gå stærkt.

22-01-2013
landersen
landersen
Barn på 2 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...