Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Træningstøj til gravide?

Ja kald mig intetvidende men sidst jeg var gravid var jeg ret overvægtig og lavede ikke dagens gode gerning! Men i denne omgang har jeg tabt 30 kg og træner stadig og det vil jeg rigtig gerne fortsætte med helt til jeg vitterligt ikke kan mere ;) men kan allerede nu mærke at tøjet strammer ubehageligt og der bliver bare ikke plads til en gravid mave!! So what to dó? Findes der graviditetstræningstøj til en rimelig pris nogen steder? Gør der egentlig i H&M ? Og så lige et sidste spg. Sidst havde jeg ikke brug for graviditetstøj overhovedet fordi alt mit tøj var stort og elastisk da jeg var lidt større i det men denne gang er alt jo nede i en str S og jeg synes også alle mine strømpebukser og bukser, shorts og nederdele strammer !! Hvor tidligt havde i brug for graviditetstøj? Jeg mener, jeg er jo altså kun 7+1 i dag!

27-01-2013
CarolineB
CarolineB

Jeg søgte ligeledes efter træningstøj til gravide, da jeg ventede vores søn, men uden held, stødte kun på en masse blogs og forums med andre gravide, der havde samme problem. Efter at dette var det nærmeste jeg kom emnet, og aldrig fandt en hjemmeside med salg af træningstøj, blev det til, at jeg sammen med min kæreste har åbnet vores egen webshop med salg af træningstøj til gravide, træningsudstyr fri for skadelige stoffer og andre produkter til at forsøde tiden som gravid endnu mere.
Min kæreste, der er uddannet personlig træner, ernæringskonsulent, massør og fysioterapeutstuderende søgte nettet efter information om kost og motion under graviditeten, og manglede en side, der samler alle de informationer, som er relevant for kommende forældre - far såvel som mor.
Alle disse tanker førte til Family2Be, der nu langt om længe efter lang tids arbejde har slået dørene op. Vi er i en løbende process om hele tiden at forbedre siden, tilføje nye relevante og spændende produkter og udbygge den information der i forvejen ligger der. Bag vores information sidder et hold af eksperter, alle nogle af de bedste inden for deres fag, herunder en klinisk diætist, fysioterapeut, jordemoder og sundhedsplejerske.

For at fejre åbningen har vi lavet en rabatkode der giver 25 % på din ordre. Rabatkoden indtastes ved check ud, og er: Family2Be

Skulle I få lyst til at kigge forbi vores side, vil vi naturligvis sætte stor pris på feedback, som er meget velkomment i en mail på opstart@family2be.dk.

Håber på at se jer på siden.

De bedste hilsner
Line Friis, Partner i Family2Be ApS

04-06-2014
Friis21
Friis21

I H&M's Mama-serie har de nogle leggins, der går op over maven, som godt kan bruges til træning. De er ikke ligeså elastiske og lækre, som almindelige træningsleggins i hurtigttørrende materiale, men  de går bestemt an. De har også både nogle 3/4 og lange, løse bukser, som går ind forneden og har et bindebånd under maven :)

Laura

05-02-2013
lauracecilie
lauracecilie

Godt initiativ :-)

04-02-2013
LPV24
LPV24

Hej CarolineB

Jeg havde nøjagtig samme problem - allerede omkring uge 8 synes jeg mit træningstøj var ubehageligt at have på, men det var vigtigt for mig at holde mig i gang.

Jeg undersøgte markedet og fandt også ud af at det var helt umuligt, jeg har derfor taget skeen i anden hånd og startet min egen lille virksomhed, som sælger træningstøj til gravide.

Jeg er nu 32+6 og træner stadig - tøjet er ikke længere en undskyldning ;)

Du kan finde mine produkter på http://fitnessmama.dk/

Venlig hilsen og god gravidtræning

/Michelle

 

 

04-02-2013
Mich87
Mich87

Ok! Yogabukser må så være svaret :-) tak for hjælpen !!

27-01-2013
CarolineB
CarolineB

Jeg havde et par yogabukser. De er fint elastiske og kan sættes under maven. Dejligt!

27-01-2013
Johannesmor
Johannesmor

Hejsa. Jeg søgte også træningstøj da jeg blev gravid men uden held. Den eneste shop jeg fandt med graviditets sportstøj lå i Canada! Nå men jeg gik så i h&m og købte træningstøj i str L og det kan jeg stadig passe og træne i her i uge 29. Kanten i bukserne går i et kryds under maven så de er bare så dejlige at træne i. Jeg har dog måtte købe sports bh fra h&m 3 gange da mine bryster er vokset utroligt meget de sidste 29 uger. God fornøjelse og god træning.

27-01-2013
LPV24
LPV24

Jeg er også en str s normalt men er i dag 12+5 og kan kun have graviditetsbukser på alt andet er simpelthen for stramt.

27-01-2013
Landlyst6
Landlyst6
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...