Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Er jeg for hys?

Min datters far har fundet sig en ellers sød kvinde, men er kendt for at være golddigger, hun har 3 børn med 3 forskellige mænd og er meget manipulerende og god til at tvinge penge ud af mænd (de ting har jeg fået af vide fra min forlovede, som kender hende rimeligt godt).   Problemet er at hun vil have min datters far til at gøre alt for sine børn, men hun vil ikke have min datter over fordi hun føler sig presset til at blev knyttet og presset til at indlede et seriøs forhold. Min datter var derover engang sammen med sin far og har hygget sig helt vildt, nu glæder hun sg til næste gang hun skal derover, men hun ved ikke bare at det må hun ikke og det gøre mig ked af det.   Nu snakker kvinden og min datters far om at tage til de varme og holde ferie (hendes forslag) med hende børn og hun har bragt det op at ville være bedste hvis hende og ham deler prisen lige over og selvfølge skal min datter IKKE med.   De har ikke kysset endnu da hendes brud mellem hende og eksmanden ligger ikke lang væk.   Hvordan skal jeg dog tackle det? Synes det er mega syndt for min datter :(

08-02-2013
Nielsine86
Nielsine86

Skal lige siges at problemet er løst ;) 

Og skal lige informere om at min eks kæreste og jeg har aldrig nogensinde haft problemer med hinanden efter vore brud og fungere god som venner og ses tit med hianden på grund af vores datter og det ser ud til at hun har det fint med, og han har snakket med hende om det ting jeg har snakket med ham om. Nu fungere det og hun kommer på besøg med ham når det passer dem, så det er dejligt.

04-03-2013
Nielsine86
Nielsine86

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

04-03-2013
Natalie Elmkjær
Natalie Elmkjær

Hun er 4 år. Og hun snakker om hende og børnene hele tiden, og det gøre ikke nemmere af at de bor få meter fra os (50 meter). 

Og hun er ellers så glad for dem, det er grunden til at hun snakker om dem hele tiden og glæde sig til næste gang hun skal derover.

08-02-2013
Nielsine86
Nielsine86

Hvor gammel er det din datter er? For jeg tænker lidt at hvis hun har mødt hende en eller to gange, så er det bare at lade være med at snakke om hende, for mange børn er det jo ude af øje ude af sind når der er tale om nogen de kun har mødt få gange.

08-02-2013
Frufangenummer
Frufangenummer

Men hvordan kan vi så få hende ud af den cirkel uden at det gøre for ondt på hende og så hun ikke føler sig behandle anderledes? 

Hun var jo inde i deres lille familie og lige pludselgt det måtte hun ikke.

08-02-2013
Nielsine86
Nielsine86

Hej. Er enig med ffnr her - måske er det til det bedste, at din datter ikke i første omgang skal holde ferie m fars ny kæreste og alle hendes børn. Og desværre kan du jo ikke hindre din ex i at bruge penge på, hvad han nu end lyster. Der må han nok gøre sig sine egne erfaringer.

08-02-2013
TerminSep13
TerminSep13

Ja det ved jeg godt at det er lige meget med at hun er sådan og alt det der, men man kan bare se en kæmpe forskels behandling fra hendes side og det gøre ondt på mit hjerte som mor at min datter skal behandles på den måde. 

Hun har mødt hende og ved hun eksistere, men hvordan skal vi så forklare hende at hun ikke må være en del af dem, men hendes børn må gerne være en del af hendes far?

08-02-2013
Nielsine86
Nielsine86

Det med ferien og økonomien og alt det, synes jeg slet ikke kommer dig ved, og egentlig heller ikke hvem din datters far er kæreste med.
Hvis din datters far overholder sit samvær som han plejer, så kommer resten vel egentlig ikke dig ved. Hvad din datter ikke ved har hun ikke ondt af, så hvis du og din exs bare lader være med af nævne den nye kæreste, så er der vel ingen ko på isen. Og jeg synes egentlig den nye kæreste, golddigger eller ej, har en god pointe i ikke at bringe et lille barn ind i så nyt et forhold og lade hende knytte sig til de andre børn så hurtigt.

08-02-2013
Frufangenummer
Frufangenummer
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...